פרוטוקול ארוך מול קצר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול ארוך מול קצר
    אנונימית
    06/11/2010

שלום רב,
    לקראת טיפול IVF ראשון. יש לי בשבוע הבא פגישה עם הרופא לדון בפרוטוקול, ואני מנסה להבין איזה יתרונות יש (אם בכלל) בפרוטוקול ארוך.
    קראתי את החומר הרלבנטי אצלכם במדור שאלות נפוצות, ונראה לי שכל היתרונות הם לכיוון הפרוטוקול הקצר (פחות זמן, שגם רלבנטי בגיל מתקדם וגם נשמע לי נוח יותר מבחינת הטרטור וימי הזריקות והמתח הנפשי), ואתם מציינים שהמחקרים החדשים ביותר לא מראים שום הבדל משמעותי בקליטת הריון.
    למרות זאת, הבנתי שכמעט תמיד מתחילים בפרוטוקול ארוך. למה?
    והאם אוכל לבקש מהרופא לנסות דווקא פרוטוקול קצר קודם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטוקול ארוך מול קצר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול ארוך מול קצר - תגובה

פרופ' שחר קול
    06/11/2010

הבחירה בפרוטוקול הארוך נובעת מהנטייה הברורה והמובנת לשמרנות, והיצמדות לרוטינה שעבדה כה טוב עד כה.
    אפשר לבקש, אך זה נושא רגיש, ולפעמים עדיף ללכת עם מה שהרופא ממליץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימית
    06/11/2010

האם לטעמך מבחינה רפואית אין לזה כבר סיבה? האם אתה אישית מתחיל לפעמים / תמיד בפרוטוקול קצר?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה. תודה

מישהי
    07/11/2010

האם לטעמך מבחינה רפואית אין כבר סיבה לפרוטוקול ארוך? האם אתה אישית מתחיל לפעמים / תמיד בפרוטוקול קצר?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו