שאלות מנדנדות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות מנדנדות
    רינה
    06/11/2010

שלום
    אנחנו כבר חמש שנים מנסים לכנס להריון , אחרי הרבה הרבה מחזורי טיפול IVF , אני בת 41 , יש לי כמה שאלות :
    1. לפני תחילת הטיפולים נכנסתי להיריון ועשינו הפסקת היריון בשבוע 30, אז לא קבלתי את הזריקה המתאימה לבעלי דם מסוג A מינוס כי קבלתי אותה חודש וחצי לפני ההפסקה עקב בדיקת (אולי מי שפיר), האם הייתי צריכה לקבל את הזריקה עוד פעם אחרי הפסקת ההיריון?
    2. אחרי החזרת העוברים אני תמיד מרגישה גירוי יתר אבל אחרי 7-9 ימים מהחזרה פתאום אני חוזרת להרגיש טוב מאוד, רגילה לכל דבר, האם זה אומר שההשתרשות לא התרחשה או שזה הפסיק באמצע או מה זה יכול להיות?
    3. בהיריון ראשון שלי לפני שש שנים קרה בדיוק במחזור הבא אחרי צילום הרחם, האם בדיקת צילום הרחם היתה השפעה ועזרה להיקלטות ההיריון?

מאוד חשוב לי לקבל תשובות על כל אחת מהשאלות , כי הם מנדנדות לי בראש כבר שנים?
    תודה רבה לכם על העבודה היפה שלכם התומכת בנו ומחזקת אותנו
    אנו צריכות את זה הרבה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות מנדנדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות מנדנדות - תגובה

פרופ' שחר קול
    06/11/2010

1. לא
    2. אין השתרשות, ולא מתחיל הריון.
    3. הבדיקה סייעה להשגת הריון כנראה ע"י סילוק חסימות חלקיות מהחצוצרות, אך לא השפיעה על איכות הביציות, העוברים, ועל סיכויי ההשרשה ברחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו