יחס LH FSH שהשתנה אחרי לידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יחס LH FSH שהשתנה אחרי לידה
    שירי
    07/11/2010

שלום רב,
    לאחר 10 שנים של נטילת גלולות, רציתי להיכנס להריון והמחזור לא הגיע בעצמו, בבדיקות הורמונליות של היום ה-3 למחזור (שהגיע עם זירוז של פרימולוט נור) LH18 FSH5.3 . איקקלומין - הריון תאומים - לידה (שיהיו בריאים בני שנתיים עוד מעט).

הנקתי 10 חודשים, ולאחר מכן כשהמחזור שוב לא הגיע התחלתי ליטול גלולות. הגלולות לא עשו לי טוב מבחינה נפשית והחלטתי על דעת עצמי להפסיק. מאז אני פתאום מקבלת מחזור כל חודש (לא ממש סדיר אבל בין 25-35 ימים). הרופאה שלחה לבדיקה הורמונלית וביום השלישי למחזור הערכים LH11.6 FSH6.3.

בשנה הקרובה אני מניחה שארצה שוב להרות, האם סביר שהפעם אוכל להסתדר ללא תמיכה הורמונלית? עדיין יש פער אבל הוא ממש הצטמצם וגם - לראשונה בחיי (מלבד כמה חודשים בגיל 13 :-) ) אני מקבלת מחזור בלי גלולות.

מה המשמעות? הלידה שינתה את פני הדברים?

שבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחס LH FSH שהשתנה אחרי לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחס LH FSH שהשתנה אחרי לידה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    07/11/2010

יתכן שהמחזור שלך השתנה. סביר יותר שאחרי הדיכוי הממושךלידה - הנקה -גלולות , יש מחזור פחות או יותר סדיר לכמה חודשים , כמו שקורה הרבה פעמים במצב הזה , שלאט לאט יחזור למתכונתו הלא סדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל... כבר קיוויתי

שירי
    08/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו