דקקפטיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקקפטיל
    טל
    08/11/2010

שלום ,
    בת 43 ,ילד בן 14 מהריון טבעי .ללא גלולות מזה כשנה וחצי .חודשיים איקוקלמין ללא הצלחה .החודש גונל F וביוץ שהקדים ובגללו התפספסה הזרעה .
    אתמול ביקרתי שוב אצל רופא הנשים שלי ,אני ביום השלישי למחזור והוא מצא שרירן נוסף חדש בגודל 23 מ"מ בנוסף לשרירן ישן 45מ"מ .
    הוא נתן לי דקקפטיל לשבועיים ואמר שרק לאחר מכן לאחר שירדו ההורמונים נחזור לגונל F ונבצע הזרעה .
    האם דקקפטיל יעיל בטיפול /העלמת השרירן החדש ?
    מה המטרה שלו ?
    מה יקרה עם המחזור בזמן הזה ? יגיע בזמן ?יאחר ?היתכן מחזור וביוץ יחד ??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקקפטיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

טל
    08/11/2010

שלום ,
    בת 43 ,ילד בן 14 מהריון טבעי .ללא גלולות מזה כשנה וחצי .חודשיים איקוקלמין ללא הצלחה .החודש גונל F וביוץ שהקדים ובגללו התפספסה הזרעה .
    אתמול ביקרתי שוב אצל רופא הנשים שלי ,אני ביום השלישי למחזור והוא מצא שרירן נוסף חדש בגודל 23 מ"מ בנוסף לשרירן ישן 45מ"מ .
    הוא נתן לי דקקפטיל לשבועיים ואמר שרק לאחר מכן לאחר שירדו ההורמונים נחזור לגונל F ונבצע הזרעה .
    האם דקקפטיל יעיל בטיפול /העלמת השרירן החדש ?
    מה המטרה שלו ?
    מה יקרה עם המחזור בזמן הזה ? יגיע בזמן ?יאחר ?היתכן מחזור וביוץ יחד ??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקקפטיל - תגובה

ד''ר דוד ישי
    08/11/2010

הדקפפטיל יכול בטיפול ממושך לגרום להקטנה של שרירנים אבל לא להעלמותם. מטרתו במקרה שלך היא לדכא את ההורמונים כדי להתחיל את הגונל מנקודת התחלה טובה יותר. הוסת יפיע בהתאם לטיפול שתקבלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו