קצת מודאגת...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קצת מודאגת...
    29/11/2007

שלום,

בחודש שעבר עשיתי טיפול IVF ראשון שלא הצליח. התחלתי לקבל דימומים קלים ב-7/11 (לפני שהפסקתי עם האנדומטרין). ב-11/11 הפסקתי עם האנדומטרין והדימומים החלו להתחזק מעט ב-13/11 (כך שנראה לי שזהו למעשה היום הראשון לווסת - עד כמה שאני מבינה...).

מאז עשיתי שלוש בדיקות דם, והיום היתה האחרונה כשבכולן ה-E2 היה נמוך מ-200. לעומת זאת הפרוגרסטרון היה 3.0, עלה ל- 3.5 והיום ירד ל- 2.3. חשוב לציין שבמחזור טבעי ללא הורמונים הביוץ שלי הוא בדרך כלל מאוחר (ביום ה-23,24) אבל עדיין למה ה-E2 לא עולה??? אני קצת מודאגת....

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מודאגת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מודאגת

פרופ' שחר קול
    29/11/2007

חשוב לדעת איזה פרוטוקול קיבלת, והאם היה שימוש באגוניסטים כגון דקפפטיל.
    אין סיבה טובה לדאגה.
    אם לא היה דיכוי ארוך, האסטרדיול יעלה בהמשך לקראת ביוץ ספונטאני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

29/11/2007

תודה. השאלה שלי משום הוספה לשאלה אחרת....

היות שאני מאד חדשה בעניין אז אני לא כל כך מבינה בפרוטוקולים - קיבלתי גונל במשך 13 יום וצטרוטייד בסוף למשך 4 ימים. אלו הדברים היחדים שקיבלתי (למעט אנדומטרין לאחר ההחזרה, שאני משערת לעצמי שלא קשור) אני לא יודעת אם זה חשוב אבל ערכי ה-E2 היו מאד גבוהים.

האם יהיה לדעתך ביוץ אם לא היה עד עכשיו? האם אתה חושב שכדאי לחכות לביוץ? או שכדאי להתחיל כבר במחזור זריקות חדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

פרופ' שחר קול
    01/12/2007

סביר שהביוץ יחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו