מצאים הורמונאליים לקראת כניסה להריו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מצאים הורמונאליים לקראת כניסה להריו
    מאיה
    10/11/2010

אני בת 31, בריאה בד"כ, בעלת מחזורים סדירים ומנסה להרות בפעם הראשונה. השבוע עשיתי בדיקה הורמונלית שמאוד מאוד מפחידה אותי (בלשון המעטה). יש לציין שהמחזור איחר לי ביום ולא כל כך הבנתי אם קיבלתי או לא ולכן יש סיכוי שהלכתי לבדיקה ביום הלא נכון (לדעתי הקדמתי ביום-יומיים) ולהלן התוצאות:
    E2-157
    TSH--11.65
    T4-FREE- 12.7
    LH-4.70
    FSH-15
    PROLACTIN-334.1
    PROGESTERONE-2.6

הבנתי שיש לי תת פעילות של בלוטת המגן.אבל מה שממש מדאיג אותי זה רמת ה-FSH. אני צעירה איך זה יכול להיות? האם תיתכן טעות? האם יכול להיות שבגלל שהקדמתי התקבלו תוצאות כאלו? גם היחס בין ה-FSH ל-LH משונה משהו לא? אשמח להרגעה בכל צורה אפשרית כי אני ממש לא מתפקדת ויש לי תור רק ביום שלישי הבא לרופאה שלי...

נ.ב.
    קיבלתי מחזור (דימום של ממש) ביום ראשון בלילה ועשיתי את הבדיקה ביום שלישי בבוקר. לא הייתי בערות של שעתיים (התעוררתי, התארגנתי ויצאתי- ערות של 45 דקות בערך). ולא הייתי בצום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצאים הורמונאליים לקראת כניסה להריו - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/11/2010

הבדיקה 15 זה באמת גבוה מעט אך עקב גיל ווסת סדיר צריך רק לחזור שוב על הבדיקות FSH ו E2 בוסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו