מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' סימוןשרה10/11/2010
ראשית תודה רבה!!! יש לנו כיום 8 מוקפאים וזה זוקפים זאת לזכותך... אנו מטופלים ביחידת IVF בעין כרם. היחידה שאתה המנהל שלה ומאד מרוצים. אך היום נחלנו אכזבה רבה כאשר התבשרנו על כשלון טיפול ורצינו להתחיל להתכונן להחזרה עוד החודש, אך אמרו לנו שאנו חייבים לפגוש רופא, ולמרות שהפגישה כפי שהבנו מהאחיות אמורה להערך כ-5 דק' אין שום זמן אצל אף רופא רק בעוד כ-3 שבועות. כך שאת החודש הזה כבר פספסנו וגם נפספס את החודש הבא. עד שנפגוש את הרופא ועד שנקבל אישור מהקופה.. אני יודעת שחודשיים זה לא הרבה זמן, אבל במושגים של אנשים המחכים לילד זה נצח... שאלתי היא מדוע האחיות לא יכולות להביא את המרשם לכדורים כפי שהביאו לנו את המרשמים לפרוטוקול השאיבה? הרי אז לא ראה אותנו רופא אלא רק עבר על התיק שלנו. ואם זה כל כך חשוב להפגש אז למה לא ניתן למצוא זמן של 5 דק' אצל אחד מהרופאים לזוגות העומדים לפני החזרה כדי לא להפסיד כ"כ הרבה זמן. ושוב תודה על הכל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה. לא ענו לי...
שרה14/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון - תגובה
פרופ' אלכס סימון14/11/2010ההחלטה כי יש לבצע פגישה עם רופא, לסכם את הטיפול כמו גם דיון על מה שהיה ומה שכדאי לבצע היא בסיסית וחשובה.אני משוכנע כי יש די רופאים אחרים שיוכלו לראות אותך לשיחה בתוך שבוע.
אין היינו רוצים להפוך את טיפולי ההפריה החוץ גופית להתבצע באמצעות הטלפון או הפקס. או לפטור את הטיפול בשרבוט בגליון עם שליחת המרשמים על ידי האחות. האם זה הטיפול האופטימאלי שאנו יכולים להעניק - כזה המתבצע בפקס? לצערי חלק מהשאלות הנשאלות בפורום זה נובעות אך ורק משיטת טיפול כזו, בה אין הסברים, אין דיון, אין שאלות ותשובות. את זה אני מבקש למנוע בהדסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך. אך שאלה נוספת
שרה14/11/2010רק לצורך העדכון לא בקשתי להפגש דווקא איתך אלא אם הרופא הפנוי הראשון שיהיה. הראשון היה לאחר כ-שלושה שבועות. יתכן וזה זמן עמוס במחלקה אך כרגע זה המצב. מה עוד שמדובר בהחזרת מוקפאים. כשם שאף רופא לא ראה אותי כשקבעו לי איזה תרופות לקחת על מנת להרבות ביציות לשאיבה אלא רק בחנו את התיק, כך ציפיתי שיעשו עכשיו אם פגישה של רופא אומרת הפסדת 2 מחזורים. או לפחות לדאוג להכניס בין התורים את המצפים להחזרה שכפי שהבנתי מהאחיות מדובר בכ-5 דק'.פגישה. ולשאלתי הנוספת... אם אין לי בעיה עם הרירית והיא כ-11 סמ' (אצלי הכל תקין. בעיית זרע) מדוע עלי לקחת כדורים ואנני יכולה לעשות החזרה ללא כדורים בזמן הביוץ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך. אך שאלה נוספת - תגובה
פרופ' אלכס סימון15/11/2010נפתור את הבעיה. בדקתי ביומנים, ניתן לקבוע תור לרופא מתמחה שבעת הצורך יתייעץ עם רופא בכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)