האם תקין??

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם תקין??
    מור
    11/11/2010

אני כרגע בחודש הפסקה לאחר שתי הזרעות עם גונל שלא צלחו. המחזור שלי סדיר בד"כ ונע בין 26-28 יום. בת 27..הבעיה שלנו היא בעיית זרע מורפולוגיה 4 וריכוז 15 לאחר השבחה, גם תנועתיות טובה לאחר השבחה..
    בשני המחזורים אחרונים קיבלתי וסת בין היום ה 11 ל 12 מזריקת האוביטרל..מכיוון שחששתי שיש לי שלב לוטאלי קצר היום עשיתי בדיקת פרוגסטרון. החודש קיימנו יחסים כל יומיים החל מהיום ה 11 למחזור...לא השתמשתי בשום ערכה לזיהוי ביוץ כי אני די מרגישה אותו והוא היה לדעתי בין שישי לשבת , נראה לי ..
    התוצאה מהיום היא 19.7..
    האם זה תקין? מה זה אומר?
    במידה וזה נחשב נמוך אם תיווצר הפריה האם הגוף לא יחזיק בגלל זה??
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם תקין??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם תקין?? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/11/2010

נבדיקה מראה שהיה ביוץ.זה נחשב בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה- הכי חשוב

מור
    12/11/2010

במידה וזה נחשב נמוך אם תיווצר הפריה האם הגוף לא יחזיק בגלל זה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה- הכי חשוב - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/11/2010

אין קשר בין ביוץ שזה חריגת הביצית ומתוך הזקיק מתחיל להיות מופרש פרוגסטרון לדם להפריה. הרמה בסדר להשרשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו