רירית דקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה
    אנונימית
    12/11/2010

בת 39, במחזור הזרעה שני.
    הרירית שלי לא עוברת את ה-6 מ"מ ולפעמים גם פחות. להערכתי, יש סיכוי גבוה שזאת בעצם הבעיה העיקרית שלי (כי כל שאר הבדיקות תקינות, פרופיל הורמונלי טוב, היו תמיד ביוצים סדירים, ועכשיו עם גונאל "התגובה מצוינת" כדברי הרופאים).
    הרופא שלי טוען שרק בהפריה אפשר לעזור לרירית, ושבהזרעות אין טעם בשום תמיכות. האמנם? אני אמורה לעבור הזרעה ביום שני, והבוקר הרירית היתה 5.5 מ"מ. האם אין שום דבר שאני יכולה לעשות לפני כן / מיד אחרי ההזרעה,כדי להשיג עוד מילימטר או שניים? הרי יש עוד כמה ימים מההזרעה עד להשרשה, שבהם אפשר אולי לעזור לרירית לגדול, לא?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית דקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית דקה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/11/2010

אם הסיבה שהרירית לא גדלה עקב פעולה כרורגית שעברת כמו גרידה או משהוא אחר שחדר לרחם אז יש פרוצדורה שעושים מין חתך קטן כמו ערוגות בחלל הרחם.
    אם לא חדרו אף פעם לחלל אז גם רירת 6 זה בסדר וזה לא קשור לתמיכה ולא צריך לתת תמיכה בהזרעות.
    אם נותנים הורמונים כמו בטיפולי פיריון או בהפריה אולי הרירית תגדל או לא ,לא בטוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיתרון

חסויה
    12/11/2010

סלק עושה פלאים לעיבוי הרירית!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו