היי, היום הייתה החזרת 2 עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היי, היום הייתה החזרת 2 עוברים
    מוקפאים יפים
    12/11/2010

אז ככה, אני מטופלת באלישע (סבב ivf ראשון)
    שאבו 14 ביציות, הופרו 11 - נשארו 9.
    2 החזירו 7 הקפיאו.
    נתנו לי תמיכה של נרות אנדומטרין (בוקר וערב).
    א. מה הסיכוי של הפשרה, מתוך 7 מוקפאים יש סיכוי טוב להפשרות? (שלא נזדקק)
    ב. האם מה שנשאר (9 ביציות סך הכל) זה נחשב כמות יפה או מעט? - למרות שהבנתי שמספיק 1 טוב ושייקלט....
    תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי, היום הייתה החזרת 2 עוברים - תגובה

פרופ' שחר קול
    12/11/2010

1. סיכוי טוב, בעיקר אם העוברים באיכות טובה. מדוע "שלא נזדקק"? - מה לגבי ההריון הבא, בעוד שנתיים - שלוש?....
    2. 9 עוברים - מספר גבוה מעט מהממוצע.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר קול, תודה + שאלה נוספת

מוקפאים יפים
    13/11/2010

ראשית אתחיל מזה שאתה צודק במאה אחוז, לרגע לא חשבתי על השנים הבאת בהם ארצה הריון (לגבי 7 המוקפאים) הכוונה שלי הייתה שהפעם הזו תצליח...
    1. מה הסיכוי ששני העוברים ייקלטו כמו שצריך אם העוברים יפים וטובים (לדברי פרופ' איצקוביץ)
    2. במה בעצם תוי עכשיו הקליטה וההריון - הרי הם ברחם - זאת אומרת עד כמה שאני יודעתהם עברו את הליך ההשתרשות, לא? ההשתרשות היא הכניסה לרחם או שאני טועה?
    3. אני לוקחת כתמיכה אנדומטרין פעמיים ביום בלבד 0היה לי פרוטוקול קצר שכלל פיורגון
    (10 ימים) ואורגלוטרון (6 ימים). כמה זמן אצטרך להשתמש בתמיכה הזו ? אני לא זוכרת מה אמרו לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר קול, תודה + שאלה נוספת - תגובה

פרופ' שחר קול
    13/11/2010

1. סיכויים טובים מאוד.
    2. השתרשות=חדירה של העובר לתוך רירית הרחם, ויצירת ההריון.
    3. תלוי בתוצאות האסטרדיול והפרוגסטרון ביום הבטא. עד אז - להמשיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בבדיקת הדם אחרי 13 מההחזרה

מוקפאים יפים
    14/11/2010

בבדיקת הדם יידעו אם 2 העוברים נקלטו, או שהבדקה מצביעה על הריון ואין לדעת אם נקלט 1 או 2 ? ? ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה.... מקפיצה כי עבר דף

מוקפאים יפים
    14/11/2010

האם בדיקת הדם לאחר 13 יום מההחזרה תצביע על הריון שבו נקלטו 2 העוברים אושהיא מצביעה על הריון שאין לדעת עדיין כמה נקלטו.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו