זקוקה מאוד לעזרה - fsh גבוה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקוקה מאוד לעזרה - fsh גבוה
    ליהיא
    30/11/2007

היי,
    אני בת 35 ומצב הפוריות שלי נראה בכי רע.
    בכלל האינדיקציות לכך קיימים: FSH גבוה (34), LH גבוה (40), טסטוסטרון גבוה (2.8) ובמעקב זקיקים הסתבר שלא היה ביוץ.
    מעבר לחודש האחרון בו נצפו האינדיקציות הנ"ל, לא נעשו מעולם נסיונות להרות.
    הבנתי שהאפשרות הסבירה להשגת הריון הינה דרך תרומת ביצית, אך שיש גם מה לנסות לפני.
    רציתי לשאול, רגע לפני הייאוש הגדול, מה ניתן לנסות לפני:
    * מה יש לרפואה הקונבנציונלית להציע ?
    * מה יש לרפואה האלטרנטיבית ?
    * האם מחוץ לארץ יש פתרונות אחרים ?
    אשמח לכל תגובה,
    ליהיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה מאוד לעזרה - fsh גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ליהיא

ד''ר דוד ישי
    30/11/2007

אם זאת רמת ההורמונים שלך , כנראה שהרזרבה השחלתית שלך מאד מאד נמוכה. מה שאומר שאחוז הזקיקים הטובים, אלה שמיצרים ביציות שמסוגלות להיות מופרות , קטן. זה אינו אומר שאין סיכוי להריון, אלא שהסיכוי מאד קטן. מצב שבו יורד מדי פעם ה FSH לערכים נמוכים יותר, משפר מעט את הסיכויים. לרפואה הקונבנציונלית אין מה להציע. לגבי הרפואה המשלימה, אין מידע מדעי אמיתי ולמעשה אנחנו לא יכולים לחוות את דעתנו. הרפואה בארץ ברמה מאד גבוהה ולמיטב ידיעתי אין בחו"ל טיפולים שאין בארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד כמה שידוע לי!!!!!!!!!!

נועה
    02/12/2007

עד כמה שידוע לי - יש אפשרות להוריד את רמת FSH - אני לא יודעת - מדוע, תמיד, מביאים את המצב לידי ייאוש - מה גם ראיתי בפורומוים אחרים - שמשהי נכנסה להריון דווקא כשהיה לה
    FSH בגובה של (43) - אני, אישית, חושבת שכל אחת לגופה שלה.

אל ייאוש: קודם, תנסי ותראי לאן זה יוביל - כל גופה של אשה, לעניין שלה, יש הרבה שמביאות הרבה בציות - אך לא משיגות הריון - שנים רבות -

לפחות מספר לא מועט כאלה - אני מכירה -

אל תרימי ידיים - תנאי גם את הרפואה המשלימה (דיקור סיני), אכילה נכונה וכדו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו