לא יודעת איך להמשיך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא יודעת איך להמשיך
    חסויה
    14/11/2010

נשואה בת 33 אמא לשלושה ילדים בהריונות ספונטניים. שאלתי היא כזאת...פעם אחת הריון כימי לאחריו נכנסתי להריון ב"ה וילדתי את בני. אחרי זה היה שוב הריון כימי(שלושה ימים בלבד אחרי האיחור היה דימום ונגמר) אחרי זה היתה לי הפלה טבעית בשבוע חמישי (דימומים ללא התערבות) וכמה חודשים אחרי היתה לי גרידה בשבוע שישי (הריון לא התפתח כראוי, עליה לא תקינה בבטא) לשאלתי....הרופא אמר לי לא להתייחס להריון הכימי ועל כן לא שלח אותי לבירור.(בטענה שזה יכול להיות צירוף מקרים לאו דווקא בעיה) לדעתך רופא נכבד עלי ללכת לבירור או להמשיך כרגיל ולראות מה יהיה? במקרים כמו שלי זו בעיה או שבאמת יכול להיות צירוף מקרים בהתחשב בזה שיש לי שלושה ילדים? שיהיו בריאים.. אני בדילמה אם ללכת לאיזה בירור ראשוני (מה שנראה לי הזוי כי אף פעם לא היו לי בעיות) או להמשיך כרגיל... אולי תוכלו לסדר לי את המחשבות ולתת לי להגיע להחלטה הנכונה ביותר.
    תודה על המענה בשם כולן, אתם מלאכים!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת איך להמשיך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת איך להמשיך - תגובה

פרופ' שחר קול
    14/11/2010

אפשר לבצע ברור של הפלות חוזרות.
    אפשר (ואולי עדיף) להמשיך ולנסות גם בלי ברור, שכן היו לך 3 הריונות תקינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם??

חסויה
    14/11/2010

יכול להיות שבעקבות הפלה יזומה שהייתה לי (עם כדורים) התפקשש משהו ולכן נפל לי פעמיים אחרי זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה לא נעניתי

חסויה
    14/11/2010

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו