בדיקת זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת זקיקים
    נוגה
    14/11/2010

שלום לכם ואודה לעזרתכם,
    בעלי ואני מנסים להיכנס להריון במשך 4 מחזורים, וכיום- אנו בצחזור ה-5 של הנסיונות. והכל טבעי לחלוטין.
    אני בת 34. הפסקתי גלולות לפני למעלה משנה אחרי שימוש ממושך מאד של שנים רבות.
    בשנה בלי הגלולות המחזורים היו לחלוטין לא קבועים: 30 יום, 40 יום, 37, 34, 35 וכך הלאה. בחודש שעבר למשל המחזור היה ביום ה-30. חודש לפני ביום ה-40.
    נשלחתי לבדיקת זקיקים. כיום- ביום ה-18! למחזור נצפו:
    עובדי אנדומטריום: 7.2 ממ. ונתוני שחלה שמאלית: 32*26 ממ
    וזקיקים בגודל: 15*15 ממ ו-12*12 ממ.
    אמיין כי עשיתי בדיקה גם ביום ה-15 וה-12 ואותו זקיק של 15*15 - הוא קבוע ולא גדל. ה-12*12 החל כ-11*11 ביום ה-15.
    בשחלה הימנית: נצפו זקיקים קטנים.

מחיפוש בגוגל בנושא - אני מבינה שהזקיקים שלי קטנים, בוודאי שביחס ליום המחזור (18!). מה זה אומר?
    האם יש במקרה שלי סיכוי לביוץ ביום ה-25 נניח? זה נראה לי מאוחר מאד (בהתחשב בזה שחודש שעבר המחזור היה ביום ה-30).
    האם זה מסתמן כמקרה של טיפול תרופתי?
    האם כדאי ללכת לרופא כבר עכשיו? למרות שהמליץ לי בכל מקרה לחזור אליו רק עוד חודשיים?

אודה מאד לתשובתכם. זה יהיה אדיב מצדכם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת זקיקים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/11/2010

את צריכה לבצע מעקב של אסטרוגן ופרוגסטרון במקביל לזקיקים ואז נוכל להגיד מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו