יום 14 להחזרה בטא 25

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יום 14 להחזרה בטא 25
    מתי אמא!?!
    15/11/2010

היי, אני בת 27 ללא הריונות, אחרי 5 הזרעות ללא הצלחה 4 שאיבות ביציות ואחרי ההחזרה ה 7, טיפול אחרון הוחזרו 3 עוברים (הפשרה) 6-8 תאים הוגדרו יפים מאוד, אתמול- יום 14 להחזרה תוצאת בטא הייתה 25, ללא דימום ועם כאבים בבטן תחתונה, הונחתי להמשיך תמיכה- 9 אוטרוגסטן + 4 אסטרופן ביום ולחזור על הבדיקה שוב ביום רביעי. חשוב לי לציין שזה החודש השני שאני מקבלת תוצאה חיובית אבל נמוכה- (מחזור קודם יום 14 בטא 49 באותו יום התחיל דימום, יומיים אח"כ בטא לא עלתה וטיפול הופסק). לפני כן כל התוצאות היו שליליות ודימום התחיל לפני היום ה 14. מה הסיכויים להריון תקין עם ערכים כאלה? יש לי כאבים חזקים בבטן התחתונה- מרגיש כמו כאבים בשחלות, האם זה מצביע על משהו? ובאופן כללי, מה אני יכולה להסיק מתוצאות אלה? אנא תשובתכם בהקדם אני ממש לחוצה... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום 14 להחזרה בטא 25

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין, אנחנו מה "לא מוסברים".

מתי אמא!?!
    15/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום 14 להחזרה בטא 25 - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    15/11/2010

אומנם הבדיקה נמוכה חמצופה אולם אין להסיק מכך שההריון לא יתפתח. מחייב מעקב. היות ומדובר בטיפול מוקפאים איני חושב שכאבי הבטן שעליהם את מדווחת אומנם משמעותיים. השחלות הרי אינן מגורות, אין סיבה לחשוב שזה בא מהם. יתכן והרחם המגורה על ידי ההריון והתרופות הוא מקור הכאבים. שוב, המשיכי בטיפול ועיקבי אחר רמת הבטא. נקווה שהיא תעלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו