אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה
    חסויה
    15/11/2010

שלום רב,
    אני אחרי טיפול IVF שני, החזרת 3 מוקפאים יפים, נמצאת ביום ה 12 להחזרה, אמורה לעשות בדיקת דם ביום ה 14.
    בד"כ לפני מחזור וגם בהיריון קודם שהיה היריון כימי היה לי גודש כואב מאוד בחזה, הפעם אין כאבים בכלל בחזה, האם זה מצביע שאין היריון? אני מרגישה לחץ בבטן תחתונה, מאין לחץ עדין ברחם וכל זמן קצר מרגישה שאני צריכה לעשות פיפי גם אם זה בכמות קטנה וחוש הריח שלי הפך זוועתי, האם יש קשר או שזה קשור להורמונים לתמיכה שקיבלתי? קיבלתי 4 זריקות אוביטרל לתמיכה מאז ההחזרה, האם במידה ויש היריון אז בדיקת שתן תראה זאת או שאינה אמינה בשל הטיפול? אני פשוט במתח נוראי וקשה מאוד לחכות עד ליום 14,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    16/11/2010

לתחושות אין יכולת לנבא לגבי הריון. חלקם נובעים מכך שאת קשובה לגופך, חלקם מהטיפול שאת מקבלת. ביום 14 תדעי אם יש הריון. בדרך כלל צריך להתרחק לפחות 7 ימים מזריקה אחרונה כי אומנם טיפול באוביטרל יכול להביא לתשובה כזובה חיובית. מה שמבצעים אם יש תשובה חיובית הוא, לראות מה הרמה ולפיה באופטמיות זהירה לקבוע אם מדובר בהריון או זנב האוביטרל. בוודאי שבדיקה נוספת כעבור יומיים תלמד אם הבטא בנסיגה או בנסיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק עוד שאלה בבקשה

חסויה
    16/11/2010

מחר אני אמורה לעשות את בדיקת הדם, במידה ובע"ה יש היריון, איזו בטא אמורה להצביע על היריון תקין ושלא מדובר בזנב האוביטרל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה לא נעניתי

חסויה
    16/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו