מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרהחסויה15/11/2010
שלום רב,
אני אחרי טיפול IVF שני, החזרת 3 מוקפאים יפים, נמצאת ביום ה 12 להחזרה, אמורה לעשות בדיקת דם ביום ה 14.
בד"כ לפני מחזור וגם בהיריון קודם שהיה היריון כימי היה לי גודש כואב מאוד בחזה, הפעם אין כאבים בכלל בחזה, האם זה מצביע שאין היריון? אני מרגישה לחץ בבטן תחתונה, מאין לחץ עדין ברחם וכל זמן קצר מרגישה שאני צריכה לעשות פיפי גם אם זה בכמות קטנה וחוש הריח שלי הפך זוועתי, האם יש קשר או שזה קשור להורמונים לתמיכה שקיבלתי? קיבלתי 4 זריקות אוביטרל לתמיכה מאז ההחזרה, האם במידה ויש היריון אז בדיקת שתן תראה זאת או שאינה אמינה בשל הטיפול? אני פשוט במתח נוראי וקשה מאוד לחכות עד ליום 14,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
פרופ' אלכס סימון16/11/2010לתחושות אין יכולת לנבא לגבי הריון. חלקם נובעים מכך שאת קשובה לגופך, חלקם מהטיפול שאת מקבלת. ביום 14 תדעי אם יש הריון. בדרך כלל צריך להתרחק לפחות 7 ימים מזריקה אחרונה כי אומנם טיפול באוביטרל יכול להביא לתשובה כזובה חיובית. מה שמבצעים אם יש תשובה חיובית הוא, לראות מה הרמה ולפיה באופטמיות זהירה לקבוע אם מדובר בהריון או זנב האוביטרל. בוודאי שבדיקה נוספת כעבור יומיים תלמד אם הבטא בנסיגה או בנסיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד שאלה בבקשה
חסויה16/11/2010מחר אני אמורה לעשות את בדיקת הדם, במידה ובע"ה יש היריון, איזו בטא אמורה להצביע על היריון תקין ושלא מדובר בזנב האוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לא נעניתי
חסויה16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)