מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' בידר או לרופאים האחריםיעל16/11/2010
שלום
אתמול שאלתי לגבי זקיקים שעדיין נראים (ביום ה-17 למחזור), לאחר שהופסק לי הטיפול עקב עליה בפרוגסטרון לפני הביוץ. ענית לי שהביוץ היה כבר.
שאלותי- האם אין זה כך, שלאחר ביוץ, הביציות חורגות מהשחלה והזקיקים נעלמים? איך עדיין רואים אצלי את הזקיקים (בחלקם מעל 20 מ"מ)? אולי לא היה ביוץ עקב הדקפפטיל היומית שלקחתי? ואם לא היה ביוץ מתי תהיה הווסת הבאה?
תודהמראש על תשובותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר או לרופאים האחרים - תגובה
פרופ' אלכס סימון16/11/2010לאחר הביות נותר בשחלה גופיף צהוב. זה יכול להראות כממצא עכור או צלול. תפקידו להפריש פרוגסטרון. על כן ההחלטה אם היה ביות אינה לפי הזקיק בלבד אלא לפי רמת הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה ושאלה חשובה
רחל16/11/2010התחיל לי דימום ניכר 5 ימים מהפסקת הטיפול וזה כבר היום הרביעי לדימום. לפי זה נראה לי שרמת הפרוגסטרון ירדה. אם היה ביוץ היתה צריכה להיות רמה שתמנע דימום- לא כן?
העניין שאני חוששת מדימום מתמשך. אם לא היה ביוץ איך הדימום יפסק?? מה לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה ושאלה חשובה - תגובה
פרופ' אלכס סימון16/11/2010את צודקת. יש מצב בו הפרוגסטרון עולה אולם ברמות לא גבוהות. בכל מקרה צריך להפסיק את הטיפול, ואומנם עקב עליה לא גבוה של פרוגסטרון ובעיקר עם שימוש בדקפפטיל, מגיע וסת מוקדם.
האם דקפפטיל יומי? האם 3.75?
הטוב ביותר תתיעצי עם היחידה כי לנו אין מספיק מידע על התהליך אותו עברת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף
רחל16/11/2010לקחתי דקה יומית. הזקיקים ברורים ואפילו בגודל 22 מ"מ כך שלא נראה לי שאלו גופיפים צהובים. כפי שכתבתי מה שמדאיג זה הדימום הניכר. האם הוא יפסק מעצמו או שצריך התערבות הורמונלית? אם צריך התערבות אפנה אליהם שוב.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון-מחכה לתשובתך, בבקשה
יעל16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)