לפרופ' בידר או לרופאים האחרים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר או לרופאים האחרים
    יעל
    16/11/2010

שלום
    אתמול שאלתי לגבי זקיקים שעדיין נראים (ביום ה-17 למחזור), לאחר שהופסק לי הטיפול עקב עליה בפרוגסטרון לפני הביוץ. ענית לי שהביוץ היה כבר.
    שאלותי- האם אין זה כך, שלאחר ביוץ, הביציות חורגות מהשחלה והזקיקים נעלמים? איך עדיין רואים אצלי את הזקיקים (בחלקם מעל 20 מ"מ)? אולי לא היה ביוץ עקב הדקפפטיל היומית שלקחתי? ואם לא היה ביוץ מתי תהיה הווסת הבאה?
    תודהמראש על תשובותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר או לרופאים האחרים - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    16/11/2010

לאחר הביות נותר בשחלה גופיף צהוב. זה יכול להראות כממצא עכור או צלול. תפקידו להפריש פרוגסטרון. על כן ההחלטה אם היה ביות אינה לפי הזקיק בלבד אלא לפי רמת הפרוגסטרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה ושאלה חשובה

רחל
    16/11/2010

התחיל לי דימום ניכר 5 ימים מהפסקת הטיפול וזה כבר היום הרביעי לדימום. לפי זה נראה לי שרמת הפרוגסטרון ירדה. אם היה ביוץ היתה צריכה להיות רמה שתמנע דימום- לא כן?
    העניין שאני חוששת מדימום מתמשך. אם לא היה ביוץ איך הדימום יפסק?? מה לעשות?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה ושאלה חשובה - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    16/11/2010

את צודקת. יש מצב בו הפרוגסטרון עולה אולם ברמות לא גבוהות. בכל מקרה צריך להפסיק את הטיפול, ואומנם עקב עליה לא גבוה של פרוגסטרון ובעיקר עם שימוש בדקפפטיל, מגיע וסת מוקדם.
    האם דקפפטיל יומי? האם 3.75?
    הטוב ביותר תתיעצי עם היחידה כי לנו אין מספיק מידע על התהליך אותו עברת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע נוסף

רחל
    16/11/2010

לקחתי דקה יומית. הזקיקים ברורים ואפילו בגודל 22 מ"מ כך שלא נראה לי שאלו גופיפים צהובים. כפי שכתבתי מה שמדאיג זה הדימום הניכר. האם הוא יפסק מעצמו או שצריך התערבות הורמונלית? אם צריך התערבות אפנה אליהם שוב.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' סימון-מחכה לתשובתך, בבקשה

יעל
    16/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו