מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוכלו בבקשה להשיב ל 2 שאלות?תודהמאיה16/11/2010
שלום
1 האם יש אפקט בזה שמתחילים להזריק גונאל F,החל מיום 8 למחזור?
או שמאוחר מדיי?
2 האם הזרקת גונאל F,אמורה להיות באותה שעה כל יום?או שאין לכך משמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכלו בבקשה להשיב ל 2 שאלות?תודה - תגובה
פרופ' אלכס סימון16/11/20101. במחזור סדיר יושגו פחות זקיקים כי תהליך בחירת הזקיק המוביל כבר החלה. אם הווסת לא סדיר אז אין לכך משמעות.
2. אותה שעה לא בהכרח. אולם בטווח של שעתיים זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אלכס סימון
מאיה16/11/2010ברצוני לחדד יותר את הנקודה:
לדבריך,אם המחזורים סדירים,(וזה המצב שלי)
אזיי ,להתחיל להזריק גונאל F מהיום ה-8 למחזור
בעצם חסר משמעות?
ואגב,עם הורמונים ובלי הורמונים,תמיד יש לי זקיק אחד בלבד 18 מ"מ.
הרופא טוען שאולי הוספת גונאל החל מיום 8 למחזור,אולי יחזק את זקיק.
1 האם לפי דעתך זה מיותר לקחת גונאל?
2 והאם זריקות גונאל החל מיום 8 למחזור,חסר משמעות?ולא יעשו כלום?כי זקיק מוביל כבר החל דרכו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אלכס סימון
אפרת17/11/2010ברצוני לחדד יותר את הנקודה:
לדבריך,אם המחזורים סדירים,(וזה המצב שלי)
אזיי ,להתחיל להזריק גונאל F מהיום ה-8 למחזור
בעצם חסר משמעות?
ואגב,עם הורמונים ובלי הורמונים,תמיד יש לי זקיק אחד בלבד 18 מ"מ.
הרופא טוען שאולי הוספת גונאל החל מיום 8 למחזור,אולי יחזק את זקיק.
1 האם לפי דעתך זה מיותר לקחת גונאל?
2 והאם זריקות גונאל החל מיום 8 למחזור,חסר משמעות?ולא יעשו כלום?כי זקיק מוביל כבר החל דרכו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אלכס סימון - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/2010כל רופא ושיטת הטיפול בה הוא נוקט. איני חושב שיש בהחלטת הרופא טעות מהותית. כך הוא נוהג ואני מכבד את שיטת הטיפול בה הוא נוקט ויתכן ויש לו נסיון בשיטה זו. לי אין נסיון בשיטה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אלכס סימון
מאיה17/11/2010סליחה שאני שוב שואלת,אבל אני רוצה להבין יותר.
אצלי בד"כ יש תמיד רק זקיק אחד מוביל.(עם הורמונים או בלי הורמונים זה המצב אצלי)
האם ברגע שאני אזריק גונאל F החל מיום 8 למחזור,האם זה עלול לפגוע בזקיק??
ואזהזקיק ייעלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אלכס סימון - תגובה
פרופ' אלכס סימון18/11/2010הזקיק לא יעלם. הוא ימשיך להתפתח, אולם אני בספק אם יתווספו לו זקיקים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)