פרופיל הורמונלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי
    מילי
    16/11/2010

אני בטיפולי פוריות עוברת כעת להפריות עקב בעיית זרע (אציין כי כבר הייתי בהריון והפסקתי אותו עקב בעיית כרומוזומים ולאחריו היו שני הריונות כימיים).

עשיתי פרופיל הורמונלי (הפרופיל בוצע לאחר שהייתי בהריון כימי, והיות וערך בטא ירד ל8 ב10/11 הפרופיל בוצע ביום ראשון ה14/11).

טסטוסטרון קטן מ- 0.9

SHBG - 203 NMOL\L כאשר התחום הוא 11-85, מה זה אומר?זה מלחיץ אותי כי לעולם לא בדקו לי את ההורמון הזה.

free androgen index - 0.3

אסטרדיול - 199

tsh - 2.25

lh - 4.2

fsh- 6.6

פרולקטין - 114.3

רציתי לברר אודות הערך של SHBG מה זה אומר ומה זה אומר שגבוה היות ועשיתי כבר כמה פעמים בחיי פרופיל הורמונלי ולעולם לא נתבקשתי לעשות את הורמון זה,מה משמעותו והאם 203 זה תקין מה זה מראה שזה גבוה?

וכיצד יתר הבדיקות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופיל הורמונלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    16/11/2010

הריון בסמוך לבדיקה עלול להביא למדידת רמות גבוהות. אחד הגורמים לרמות גבוהות הוא הורמון האסטרוגן, בין אם ניתן כטיפול בכדורים או אם כתוצאה מהריון. על כן, רמתו הגבוה צריכה להבדק שוב. בכל מקרה אין לו משמעות קלינית אם הוא גבוה.
    כדאי לברר גם את תפקודי בלוטת התריס. פעילות עודפת של הבלוטה, גם גורמת לרמתו להיות גבוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו