כלמידיה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כלמידיה
    סיגי
    17/11/2010

ראיתי תוכנית שעוסקת במחלות מין ובה נאמר כי הפריות המבחנה הומצאו במיוחד כדי לעקוף סיבוכים של מחלת הכלמידיה.
    אני סובלת מעקרות משנית מזה שנתיים . בת 32 .
    חודש הבא אמורה לעבור צילום רחם.
    האם באמת נכון לומר שאם יש לי בעיה בחצוצרות זה בגלל מחלת מין? ואם כך אז איך יכול להיות שנזקים מהמחלה יופיעו לי רק כעבור מספר שנים . 10 שנים אני עם אותו בן זוג.

הבנתי שאחת מהסיבות העקריות שיכולה להיות למצבי זה חצוצרות סתומות אז איך זה רוקה בעקרות משניתץ
    האם בבדיקת פאפ היו מגלים אם היתה לי כלמידיה בעבר?
    המחלה עוברת מעצמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלמידיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלמידיה - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    17/11/2010

מדוע לשים את העגלה לפני הסוסים. מי קבע שהיתה לך מחלה זיהומית בכלל וקלמיה בפרט. בעיות בחצוצרות נובעות לוא דווקא מקלמידיה, אלא מזיהום קשה באגן עם סוגי חידקים שונים כולל קלמידיה. אם היית רואה תוכנית על זיבה - גונוריאה, האם גם אז היית חושבת שזה מה שעברת? שטויות. מי קבע שיש לך בכלל בעיה בחצוצרות, הרי הצילום עדיין לא בוצע.
    בקיצור לפני שמזהים בעיה לא כדאי לבנות מגדלים סביבה. רוב הסיכויים שהצילום יהיה תקין וללא בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו