מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיקים קטנים מידיאתי18/11/2010
שלום שמי אתי זאת פעם ראשונה שאני ניכנסת לפורום הזה .
אני בת 28 אמא לשני ילדים בלידה והריון תקינים וספונטנים לחלוטין..
ניקלטתי בהריון שלישי אך בסוף היתברר כי ההריון היה מחוץ לרחם לכן נישלחתי לברור לצילום רחם שם היתברר כי שחלה ימנית תקינה ואילו שמאלית חסומה .
למרות החסימה הרופא שלי אמר לי לנסות להתעבר באופן טיבעי.
כבר 8 חודשים אני מנסה להיקלט אך לא מצליחה עשיתי בדיקת הורמונים ויצאה תקינה לאחר מעקב זקיקים היתברר כי הזקיקים שלי קטנים {ביום ה11 זקיק בגודל 10}
שהביוץ אמור להיות ביום ה15 בערך כי המחזור שלי סדיר כל 29 יום ,
הרופא שלי החליט לתת לי כדורי איקואקלמין שלא עזרו כל כך לזקיקים לגדול ,לכן הוחלט להעלות לי את המינון ל 3 כדורים ביום למשך 5 ימים ובנוסף נתנו לי נרות לחיזוק הרירית וביום ה14 קיבלתי זריקת אוביטרל למרות שהזקיק היה רק בגודל 12 מ" ,
וכל זאת ולא ניקלטתי להריון .
בבקשה עיזרו לי מה עלי לעשות כדי שהזקיקים יהיו מספיק גדולים בשביל שהצליח להיקלט להריון .
האם יש עוד דרך לחזק את הזקיקים ולעבות אותם?
אני אובדת עצות ומיואשת, אנא עיזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים קטנים מידי - תגובה
ד''ר דוד ישי19/11/2010לא נראה לי שלאישה בגילך שהרתה באופן טבעי רק לפני 8 חודשים ( גם אם מדובר בהריון אקטופי ) , יש בעיה של זקיקים או של ביוץ. אני ממליץ שתפני לרופא מומחה לפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)