זקיקים קטנים מידי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים קטנים מידי
    אתי
    18/11/2010

שלום שמי אתי זאת פעם ראשונה שאני ניכנסת לפורום הזה .
    אני בת 28 אמא לשני ילדים בלידה והריון תקינים וספונטנים לחלוטין..
    ניקלטתי בהריון שלישי אך בסוף היתברר כי ההריון היה מחוץ לרחם לכן נישלחתי לברור לצילום רחם שם היתברר כי שחלה ימנית תקינה ואילו שמאלית חסומה .
    למרות החסימה הרופא שלי אמר לי לנסות להתעבר באופן טיבעי.
    כבר 8 חודשים אני מנסה להיקלט אך לא מצליחה עשיתי בדיקת הורמונים ויצאה תקינה לאחר מעקב זקיקים היתברר כי הזקיקים שלי קטנים {ביום ה11 זקיק בגודל 10}
    שהביוץ אמור להיות ביום ה15 בערך כי המחזור שלי סדיר כל 29 יום ,
    הרופא שלי החליט לתת לי כדורי איקואקלמין שלא עזרו כל כך לזקיקים לגדול ,לכן הוחלט להעלות לי את המינון ל 3 כדורים ביום למשך 5 ימים ובנוסף נתנו לי נרות לחיזוק הרירית וביום ה14 קיבלתי זריקת אוביטרל למרות שהזקיק היה רק בגודל 12 מ" ,
    וכל זאת ולא ניקלטתי להריון .
    בבקשה עיזרו לי מה עלי לעשות כדי שהזקיקים יהיו מספיק גדולים בשביל שהצליח להיקלט להריון .
    האם יש עוד דרך לחזק את הזקיקים ולעבות אותם?
    אני אובדת עצות ומיואשת, אנא עיזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיקים קטנים מידי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקיקים קטנים מידי - תגובה

ד''ר דוד ישי
    19/11/2010

לא נראה לי שלאישה בגילך שהרתה באופן טבעי רק לפני 8 חודשים ( גם אם מדובר בהריון אקטופי ) , יש בעיה של זקיקים או של ביוץ. אני ממליץ שתפני לרופא מומחה לפוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו