סיכוי להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכוי להריון
    רונה
    18/11/2010

שלום רב,
    אני בת 38.5, עם שני ילדים מהריונות טבעיים( נכנסתי להריון מיד בנסיון הראשון עם שניהם). עברתי שני ניתוחים קיסריים. כשנתיים מנסה להרות שוב ללא הצלחה. עשינו בדיקת זרע שנתגלתה בעייתית ומס' רופאים המליצו על IVF ישירות ללא הזרעות. אצלי הכל תקין. לא עשיתי צילום רחם כי לדברי הרופאים כיון שעברנו ישר להפריה לא היה צורך בצילום. אני לאחר 3 טיפולים( 2 החזרות טריות ואחת של מוקפאים), ללא הצלחה. ( נשאבו 10-12 ביציות, נעשה איקסי והיו 4-6 עוברים תקינים במצב טוב). האם בכל זאת לדעתכם יש חשיבות בצילום רחם? האם יש עוד משהו שחשוב לבדוק או שניתן לעשות? מה הסיכוים שלי להרות לדעתכם, האם הגיל שלי כבר נחשב לבעייתי? האם שני הניתוחים יכולים לגרום לכך שלא אצליח להרות שוב?
    המון תודה על ההתייחסות
    רונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי להריון - תגובה

ד''ר דוד ישי
    19/11/2010

אכן ב IVF אין לצילום הרחם משמעות. לגיל שלך לעומת זאת יש משמעות . הצירוף של הבעיה בזרע עם הגיל שלך הופך את הסיכויים להצלחה של IVF לנמוכים יותר ונדרשת מכם סבלנות רבה יותר. יש סבירות גדולה שאם תתמידו בטיפולים תצליחו להרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו