וסת ארוכה מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• וסת ארוכה מאוד
    מ
    19/11/2010

שלום

ב9.11 קבלתי ווסת לאחר שלא נקלטתי עם אקקלומין. הוסת הייתה מאוד מאוד מסיבית. ביום החמישי 13.11 לקחתי שוב איקקלומין פעמיים ביום חמישה ימים. היום אני ביום העשירי למחזור והדימום לא מפסיק. בהתחלה הוא היה מסיבי מאוד ואפילו גושי ועכשיו הוא גם צימיגי.
    למה זה? זה מפחיד אותי כי השבוע אנחנו מתחילים עם הזרעה.
    מה זה יכול להיות? אין לי שום כאבים אבל זה מדאיג אותי מאוד כי כל ווסת שלי , גם אחרי איקקלומין, לוקחת כ4-5 ימים.

לתשובתכם המהירה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסת ארוכה מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסת ארוכה מאוד - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    19/11/2010

טיפול הורמונאלי עם איקקלומין מגביר ביוץ, מעלה הורמונים ויכול לגרום לדימום רב מהרגיל. ברגע שרמת הדם של אסטרוגן תעלה, הדימום ירגע. בהלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

מ
    19/11/2010

תודה על ההתיחסות.
    שאלה נוספת בבקשה: מתי צפוי הדימום להיפסק (בכל זאת כבר עברו 10 ימים)?
    האם עצם זה שאני עדיין עם וסת תדחה את הביוץ או שהיא צפויה להגיע כמתוכנן אחרי שבועיים מתחילת המחזור?
    אודה לתשובה כי אנחנו אמורים להתחיל עם הזרעות

תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תגובה

מאוד לחוצה
    21/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו