שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טל
    20/11/2010

אני אחרי שני טיפולי IVF שלא הצליחו בטפול האחרון היה לי גירוי יתר שדרש אישפוז של 10 ימים הרופא אמר לי לעשות חודש הפסקה אני רוצה לנסות את הבדיקות ביוץ שמוכרים ורציתי לדעת אם הן אמינות ואם כן ממתי צריך להתחיל לבדוק אציין שהמחזור שלי בכלל לא סדיר ,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/11/2010

הבדיקות אמינות ויש לעשות שבועיים לפני וסת שמקבלים כך שתעשי חשבון כל כמה זמן את מקבלת וסת ולפי זה תתחילי לספור אחורה ולעשות בדיקה ביתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

טל
    21/11/2010

המחזורים שלי בכלל לא סדירים יכול לאחר בשבועיים ויכול לאחר בחודש אז איך אני אמורה לבדוק אם מחזור אחרון קיבלתי ב15.11 ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/11/2010

בעוד שבועיים תעשי בדיקת אולטרסאונד ובדיקות אסטרוגן ופרוגסטרון ואז נגיד לך מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו