הריון ועצירות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון ועצירות
    דנה
    21/11/2010

שלום רב,

אני תשעה ימים אחרי החזרת עוברים שלישית עם תמיכת פרוגסטרון במהלך. בכל החזרה (השתיים הקודמות ללא הריון) בשבוע הראשון אני סובלת מעצירות ובערך שבוע לאחר ההחזרה יש לי פתאום שלשול כמו לפני מחזור. אמרו לי שזה לא סימן לכלום, אבל בכל זאת, כדי להרגע, אלו הסברים יכולים להיות לתופעה זו מלבד ירידה חדה בפרוגסטרון כמו לפני מחזור כאשר הגוף בעצם עובר את תהליכי הטרום מחזור כאשר אין הריון? האם יכול להיות תחילת הריון עם שלשולים הזהים לאלו שבתחילת מחזור?

ממש זקוקה לתשובה שהיא מעבר ל'הכל יכול להיות'... אלא אם הפרוגסטרון מסביר את העצירות, מה יכול להיות ההסבר להפסקת העצירות?

תודה,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ועצירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ועצירות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/11/2010

כל אישה מגעבה שונה למצבים הורמונליים.כאשר גורמים לגירויי שחלתי עולים ההורמונים בצורה ניכרת ופועלים בכל מקום שיש קולטנים להורמון.
    ההורמונים פועלים על שרירים לא רצוניים כמו הלב, שרירי המעיים וכו,
    התגובה שלך תלויה ,לכן , בהורמונים המשתנים ואם זה חוזר על עצמו בכל טיפול אז באמת זה מרמז על וסת שתבוא עקב נפילת ההורמונים.
    כל עוד ההורמונים גבוהים השריר החלק הלא רצוני של המעי נמצע במנוחה וכאשר רמת ההורמונים יורדת מהר השרירים מתחילים יותר ויותר לפעול וגורמים ליציאה מהירה יותר לעומת המצב הקודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

דנה
    21/11/2010

פעם ראשונה שאני מקבלת תגובה אינטלגנטית ולא נאמר לי להפסיק לחשוב ככה, ושהכל יכול להיות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו