דופסטו, איקאקלומין וביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דופסטו, איקאקלומין וביוץ
    חנית
    22/11/2010

שלום רב, לאחר ייעוץ עם הרופא שלי, נטלתי 10 כדורי דופסטון (בוקר וערב) וקיבלתי מחזור 4 ימים לאחר מכן (לא נורא חזק). ביום הרביעי למחזור ביצעתי פרופיל הורמונלי, ותוצאת ה-E2 יצאה 2503 (מה שקצת הדאיג את הרופא שלי). לאחר מכן, מהיום החמישי התחלתי ליטול איקאקלומין למשך 5 ימים (כדור ביום). אתמול (יום 11 למחזור) הייתי במעקב זקיקים ונמצאו 2 זקיקים בגודל 6 מ"מ ורירית הרחם 10 מ"מ. השאלה היא- לאור הנתונים המוזרים קצת, האם יתכן שהיה ביוץ לאחר נטילת הדופסטון והדימום (היינו בזמן בדיקת הדם) ולכן אין עכשיו זקיקים והרירית יחסית מעובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופסטו, איקאקלומין וביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופסטו, איקאקלומין וביוץ - תגובה

ד''ר דוד ישי
    22/11/2010

סביר להניח שהיה תזמון לא טוב של הטיפול ושאת אחרי ביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

חנית
    24/11/2010

הבדיקה הנ"ל בוצעה ביום 14.11, היום, מעקב זקיקים שני, יום 14 למחזור כביכול, לא נמצאו זקיקים כלל, רירית הרחם 9.4 מ"מ. לקחו לי בדיקת דם נוספת, נמצא שה-E2 ברמה נורמלית (888) ופרוגסטרון 88.5 (מעל הנורמה). בדיקת בטא כרגע שלילית. לדברי האחות אנחנו מפסיקים מעקב ומחכים לווסת. האם עדיין יכול להיות הריון למרות הדופסטון? מתי מומלץ לעשות בדיקת בטא נוספת כדי לשלול את האפשרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה... דילגו עליי

חנית
    25/11/2010

אשמח לתשובה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת תגובה מרופא... מעט מודאגת...

nitnit
    27/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו