שאלה לגבי הזרעה ומה קורה אחר כן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הזרעה ומה קורה אחר כן
    ויקה
    24/11/2010

שלום,

ופא נתן לי זריקה באותו היום.
    בתאריך 11.11.2010, יום חמישי בבוקר, עשיתי בדיקות זקיקים, והיו שני זקיקים: אחד בגודל 20 והשני בגדול 15 . לא היו נוזלים. קיבלתי זריקה באותו היום.
    יום למחרת, ביום שישי 12.11.2010 בצענו הזרעה.
    השאלה שלי כזאת: אני מקבלת מחזור בממוצע כל 31 יום. המחזור האחרון שקבלתי היה ב - 29.10.2010. ז"א אני אמורה לקבל ב - 29.11.2010 או ב 30.11.2010 (בערך).
    האם ההזרעה והזריקה שקבלתי משנים משהו? ואני אמורה במידה ואין הריון (אני מקווה שיש) לקבל מחזור אחרי שבועים? ז"א ב - 26.11.2010 יום שישי הקרוב?
    או שלחכות למחזור עד ל - 30.11.2010 ואז לראות באם יש איחור ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הזרעה ומה קורה אחר כן - תגובה

ד''ר דוד ישי
    25/11/2010

אם אין הריון , אמור הוסת להופיע 14-15 יום לאחר ההזרעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ז"א המחזור אמור להקדים לי בכמה ימים

ויקה
    25/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הפרשות מימיות מטרידות

ויקה
    25/11/2010

מזה כמה יומיים שלושה אני מרגישה שיש לי הפרשות מימיות . כמעט במהלך כל היום התחתון שלי רטוב מההפרשות. (אין דליפה של פיפי).

ממה זה יכול להיות??? אף פעם לא היו לי הפרשות כאלה מימיות , אלא רק לפני ביוץ, וגם אז ההפרשות הן לא בדיוק מימיות, אלא שקופות (כמו הלבן של ביצה).

אודה לתשובה באם יש הסבר לתופעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו