אחרי כישלון ראשון רוצה להמשיך הלאה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי כישלון ראשון רוצה להמשיך הלאה
    מוקפאים יפים
    25/11/2010

אז אחרי שקיבלתי אתמול הודעה על בטא פחות מ3, נרגעתי ורואה מולי עכשיו את הסבב הבא.

אני בת 28, ללא הריונות בכלל בעבר. עד כה כל הבדיקות הראו אצלי שהכל תקין, ישנה בעיית זרע (ריכוז נמוךותנועה בינונית) אחרי הזרעה אחת נשלחנו מיד להפרייה.
    לאחר השאיבה,הסבירה לי האחות שנכחה בשאיבה כי הביציות של היו עטופות במן מעטפת קשה, ולכן הזרע שגם ככה חלש צרך להתמודד מול חדירה למעטפת שלא מתאימה לו בכלל.
    בסבב הראשון, השתמשתי בזריקת פיורגון ואחרי כמה ימים אורגלוטרן בנוסף, ולאחר ההחזרה נרות אנדרומטין.

נשאבו 14 ביציות - שרדו 11, 9 עוברים, 2 הוחזרו בסבב הראשון.. אמרו שהם יפים וטובים מאוד. אך בכל זאת לא נקלטו.
    מה זה אומר (מלבד זה שאני לא בהריון) - שרירית הרחם כנראה לא עבה מספיק? איפה יכולה להיות הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי כישלון ראשון רוצה להמשיך הלאה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/11/2010

1.מה שהאחות אמרה לך זה שטיות בניץ עגבניות.
    2.את צריכה לשאול את הרופא המטפל שלך אם עשו לכל הביציות מיקרומניפולציה או רק לחלק כך ניתן לבדוק האם הזרע חודר לבד ביצית או לא.
    3.הרירית נבדקת עד לאוביטרל ואם היא הייתה מעל 7 מ"מ זה מספיק.
    סך הכל התוצאה שלך בסדר רק שלהרות הסיכויים הם סביב ה30% ויש להמשיך עד להצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו