שלום רופאים יקרים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום רופאים יקרים
    דנית
    02/12/2007

אני קצת מתלבטת,
    אז ככה, היום מעקב ביוץ היום ה12 למחזור,על מחזור טבעי ,זקיק בגודל17 ורירית 7. נאמר לי לקחת מחר אחר הצהריים אורביטרל וביום שלישי ורביעי הזרעות ב12 בצהריים, אני רציתי לקחת את האוביטרל יותר סמוך ללילה כדי שההזרעה השנייה תהיה יותר מדויקת, הרופא שלי אמר שאין מניעה.שאלתי היא האם עם הנתונים האלו ובהסתמך על כך שיש לי מחזור סדיר28 יום ולרוב הביוץ שלי מתרחש ביום ה14,אין סיכוי שהביוץ יקרה מחר לפני הזריקה בלילה? האם זה סיכון?
    מתי עדיף לקחת את הזריקה בין לבין או בדיוק 36-40 שעות מההזרעה?
    תודה מראש דנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רופאים יקרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנית

ד''ר דוד ישי
    02/12/2007

יש אפשרות שתבייצי ספונטנית ביום ה 14. לכן נראה לי נכון שתעשי הזרעה ראשונה כבר ביון שלישי.
    ההזרעה ממש לא חייבת להיות ברגע הביוץ . היא טובה מ 48 שעות לפני עד 24 שעות אחרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל,

דנית
    03/12/2007

אז למה לקחת את הזריקה? זה מה שעשיתי מחזורים קודמים על בסיס טבעי.
    השאלה שלי נוגעת יותר לגבי יום שני האם לא יכול להיות ביוץ לפני שאני מזריקה אוביטרל היום בערב בהסתמך על שביום ראשון הזקיק הוא רק 17?אני קצת דואגת שאמרו לי להזריק מאוחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנים

ד''ר דוד ישי
    03/12/2007

אפשר ללכת על המחזור הטבעי, אבל אז צריך לעקוב אחרי רמת ה LH . הביוץ במצב כזה יכול להיות ביום ה 14, 15, 16 או אפילו אחרי. האפשרות השניה היא לתת אוביטרל ולכסות גם את האפשרות שתבייצי טבעי וגם את האפשרות שלא, והביוץ יופיע רק בעקבות האוביטרל, כמו שעשה הרופא. אני מוצא את האפשרות השניה נוחה יותר. אגב הביוץ עם אוביטרל הוא מצויין . הוא נותן תוצאות מצויינות ואנחנו משתמשים בו ברוב טיפולי הפוריות ובכל טיפולי ה IVF.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו