מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בגונאל Fא25/11/2010
אני מטופלת זה החודש השני בזריקות גונאל F כשבחודש הראשון קיבלתי 112.5 ועכשיו מעלים לי ל150 מה זה אומר? אני כבת 40 לא הייתי בהריון. מה הסיכויים להיכנס להריון מהשבחה והזרקת זרע ואם אפשר לדעת מה התופעות של הורמונים מסוג זה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגונאל F - תגובה
פרופ` דוד בידר25/11/2010מעלים את המינון כדי לקבל מספר גדול יותר של זקיקים שבהן יש בנציות.
הסיכויים בגילך אם סך הכל הכל תקין נע סביב ה-15%10% למחזור טיפולי וזאת עקב הגיל.
להורמונים אין כמעט תופעות לואי בגילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר, תופעות לוואי
אנונימית26/11/2010פרופ' בידר היקר,
כתבת בתשובתך לשואלת כי להורמונים כמעט ואין תופעות לוואי בגילה (40). האם תוכל להסביר?
אני בת 39, צפויה להתחיל בעוד כשבוע טיפול לקראת IVF, כמובן עם הורמונים גבוהים בהרבה ממה שקיבלתי בהזרעות וזה די מלחיץ אותי. האם אני צפויה לסבול פחות דווקא בגלל גילי?
להורמונים בהזרעות הגבתי טוב מאוד לדברי הרופאה (3-4 זקיקים גדולים בגונאל במינון 112.5).
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. תודה רבה
אנונימית27/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם עדיין אפשר - אשמח לתשובה
מישהי28/11/2010שבוע טוב לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר, תופעות לוואי - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2010בגיל זה יש פחות רירוי יתר שחלתי ולכן אני צופה שלא יהיו תופעות לואי בעוד שבצעירות זה יכול לגרות מאוד שחלות ולגרום לכאבי בטן ועוד.
4 זקיקים הם תגובה לא גדולה בטיפולי הפריה. בצעירות יכולה להיות תגובה של 10 זקיקים מכל צד ולזה יש תופעות לואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי מספר זקיקים
מישהי30/11/2010אני יודעת ש-4 זקיקים הם תגובה לא גדולה בטיפולי הפריה. זה היה בטיפולי הזרעה, ובהזרקה של גונאל 112.5 לחמישה ימים.
האם בהגדלת המינון ל-300 ליום, ואחר כך מנוגון - כפי שמתוכנן לי עכשיו - לא צפויה תגובה גדולה בהרבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי מספר זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2010אני חושב שתהיה תגובה יותר טובה במינונים האלה.בגילך אנחנו נותנים את המינונים האלה כי כך מגיעים לתגובה יותר טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)