האם הסיכוי טוב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם הסיכוי טוב
    ליאת
    26/11/2010

אני בחודש הבא מתחילה טיפול מעובריים טריים לאחר הפסקה ממושכת לאחר שבהריון הקודם נקלטתי בפעם הראשונה לאחר הרבה טיפולים אך ההריון לצערי היה מחוץ לרחם בשלב זה לא כרתו לי את החצוצרה בצד ימין כי אמרו לי שבשלב הזה אין צורך יש לי לציין שההריון מחוץ לרחם יתגלה בזמן ונתנו לי זריקה לעמסת ההריון. לפי צילום רחם בעבר חצוצרה שמאלית תקינה. אני בת 31 . האם היכולת שלי להרות אפילו בטיפול הבא יכול לקרות למרות שהיה הריון חוץ רחמי ולמרות שלא הוציא את החצוצרה לא תמנה את ההשתרשות העוברים אם הם יפים? והאם הגיל קשור להצלחת הטיפולים ולסיכוי ההריון? והאם ההריון החוץ רחמי יכול לחזור עוד הרבה פעמיים הוא שהסיכוי קטן בכך שהיה לי את זה כבר והאם החזרת 3 עובריים יכולים לגרום להריון חוץ רחמי? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הסיכוי טוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הסיכוי טוב - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    26/11/2010

1. אין קשר להריון מחוץ לרחם. סיכויי ההריון נותרו כפי שהם
    2. חשוב לציין כי הגיל משפיע על סיכויי ההריון אולם גיל 31 אינו מהווה פקטור משמעותי ונשב צעיר ללא השפעה בינתיים
    3. בכל טיפול הפריה סיכוי הריון חוץ רחמי הוא 4%.
    4. ככל שמחזירים יותר עוברים יש סיכוי שאחד יתגנב לחצוצרה ויגרום להריון חוץ רחמי. בגילך מומלץ להחזיר עד 2 עוברים יפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו