התייעות על טיפול לא לאחר ווסת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעות על טיפול לא לאחר ווסת
    אורלי
    27/11/2010

היי, אני פוליציסטית. עם רירית דקה. התחלתי בטיפול ראשון בגונל 75 ולאחריו אוביטרל. לאחר 6 ימים של גונל התגלו המון זקיקים גדולים והטיפול הופסק עקב התגובה הקיצונית כך שלא הגעתי לאוביטרל ולביוץ. לאחר שבועיים וחצי חזרתי לרופאה ולאחר שלא נמצאו ציסטות ושההורמונים ירדו לרמתם הקודמת, התחלתי מיד טיפול בפיוריגון 25. בין הטיפולים לא קיבלתי ווסת, למרות שהבנתי מהרופאה שאני אמורה. ממה זה נובע? האם יתכן וקשור לרירית הדקה? ובעיקר האם זה בסדר להתחיל כך מחזור טיפול נוסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעות על טיפול לא לאחר ווסת - תגובה

ד''ר דוד ישי
    28/11/2010

כנראה שחוסר הוסת נובע מהרירית הדקה. אם הרירית דקה , השחלות חזרו למצבן וההורמונים ברמה הבסיסית של תחילת מחזור , אפשר להתחיל בטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,ועוד שאלה -

אורלי
    28/11/2010

לאחר ההורמונים והאוביטרל לא מתוכננת לי הזרעה. למיטב הבנתי זה רק אמור להגדיל את הסיכויים וחשבתי לבקש את זה בעצמי. מה הגישה לגבי זה? יש מניעה "לקפוץ" לזה ולא לנסות באופן טבעי? (בעקרון גם בבדיקת הזרע נמצא שיש צמיגות גבוה אז הבנתי שזה בכלל לא יזיק.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו