שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אביביתוששש
    28/11/2010

אני סובלת משחלות פוליציסטיות ..אף פעם לא היה לי מחזור סדיר הורדתי ממשקלי 65 קילו ממשקל 135 בתקופה שבה הורדתי מהמשקל לא קיבלתי מחזור .. השתמשתי בחודשיים בגלולות והמחזור הופיע אולי 3 וכעבור חודשיים היה לי מחזור תקין נע בין חודש ושבועיים של איחור עכשיו לא קיבלתי מחזור חודש וחצי אפילו חודשיים התחלתי לקיים יחסי מי בפעם הראישונה במשך שבועים.. ללא אמצעי מניעה .. כשביקרתי אצל הרופאה היא אמרה שיש הרבהזקיקים וחלקם טובות .. לפני כ 3 ימים אני ובן זוגי קיימנו יחסים מין ללא אמצעי מניעה וחשבתי אולי יש מצב שהכנס להריון והרופאה אמרה שאין הריון האם אפשרי לראות כעבור 3 ימים עם נתפס ההריון או לא ..? ומה הסיכוי שאני כן אוכל להיכנס להריון יש לי שיעור יתר .. מה שמאפיין שחלה פוליציסטית .. אשמח לתשובה .. ומה צרייך לעשות על מנת להיכנס להריון בהקדם ? תודה רבה אשמח לתשובה בהקדם=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    29/11/2010

לא ניתן לראות הריון 3 ימים אחרי קיום יחסי מין. בכל מקרה , כמו שהמצב נראה מהתיאור שלך , אם את מתכננת הריון , גשי למרפאת פוריות כי קרוב לודאי תזדקקי לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו