חוות דעתכם חשובה לי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חוות דעתכם חשובה לי
    חסויה
    28/11/2010

אני בת 33 אמא לשלושה ילדים הריון ספונטני. מנסה להרות מזה 10 חודשים ללא הצלחה. לפני כארבעה חודשים המחזור הגיע פעמים באותו חודש, מאז במשך שלושת החודשים הנוספים כיומיים אחרי הביוץ (ביום ה18, מחזור כל 30) יש לי הפרשה דמית כמו תחילת מחזור עד תאריך קבלת הווסת ובתאריך אני מקבלת מחזור רגיל.הייתי אצל רופא הנשים שלי שאמר לי שזו הפרעה הורמונלית ונתן לי איקקלומין (בטענה של שתי ציפורים במכה) גם לעזור בהריון וגם הורמונים..... הוא נתן לי את הכדור ללא שום בדיקות מוקדמות..שגיליתי בUS שיש לי שתי ציסטות בשחלה הפסקתי את הכדורים. החודש אני שוב בלי כדורים(נטלתי איקקלומין חודש אחד) ושוב יש לי דימום קל ביום ה 17. מה זה הדימומים הבלתי סדירים האלה באמצע החודש? האם זו בעיה שיכולה לגרום בעיה בקליטת הריון? ומה לדעתכם הדרך טיפול הטובה ביותר לבעית דימום זו? תודה, וסליחה על השאלות הרבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעתכם חשובה לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

חסויה
    29/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה אני ממתינה בסבלנות ולא מגיעים

חסויה
    29/11/2010

/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעתכם חשובה לי - תגובה

ד''ר דוד ישי
    29/11/2010

בד"כ אין להפרשות הדמיות האלה משמעות. בכל מקרה אני מציע שתפני למרפאת פוריות לבירור וללטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו