דילגתם עליי...מחכה לתשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דילגתם עליי...מחכה לתשובה
    טלול
    29/11/2010

שלום,אני בת 40 בעלי בן 47.אנו מנסים להכנס להריון מזה שנתיים וחצי.לפני 5 שנים בצילום רחם מצאו שתי חצוצרות סתומות-סקטוסלפינקס.בחלק הרחוק מהרחם.בנוסף בעיית זרע.מיד התחלנו בטיפולי פוריות.בטיפול השני הריתי וילדתי בת בריאה,בלידה רגילה. תודה לאל.לאחר שנה התחלנו בנסיונות חוזרים,הטיפולים היו על בסיס טבעי+תמיכה עקב תגובה שלחתית נמוכה.בטיפול ה -3 נקלט הריון אך הפסיק בשבוע ה-8 עקב התפתחות לא תקינה של שק ההריון.מאז ניסינו עוד 3 טיפולים שכשלו.כל הטיפולים היו משולבים ב icsi + aha אציין כי בכל מחזור היתה ביצית אחת שהופרתה והוחזרה,לעיתים לא התפתחו מהיום ה 2 ל 3 אך היו סימטריות וללא שברים לרוב.בירור המטולוגי מצא כי ישנה נטייה לקרישיות יתר,הומוזיגוטית לפקטור 2 ופרוטאיןs נמוך. בטיפול האחרון ניסינו תרומת ביצית בחו"ל.החל מאותו טיפול אני סובלת מכאבים באזור החצוצרה הימנית בבטן התחתונה. בירור מעמיק לא העלה דבר. דם ושתן תקינים .אין מימצאים גניקולוגיים וכירוגיים.הכל נראה תקין אך הכאבים קיימים. חוסר נוחות תמידי ולעיתים אף למעלה מזה עד כדי" בלימה".הומלץ לי ע"י הרופא המטפל לפנות ל mri.באם לא ימצא דבר - לפרוסקופיה.רופא שפניתי לקבלת חוות דעת היה חד משמעי וייעץ לפרוסקופיה ניתוחית להוצאת החצוצרות,נקיון הדבקויות( אולי הסיבה לכאבים)לטענתו חצוצרות סתומות הן שמנעו את ההשרשה בנסיונות הקודמים.ישנם נוזלים שאינם נצפים ב-us.
    מה יכול להיות מקור הכאבים?האם הסרת החצוצרות תאפשר קליטה?באיזו הסתברות?ומהם הסיבוכים האפשריים? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילגתם עליי...מחכה לתשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם עליי...מחכה לתשובה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    29/11/2010

אני מסכים עם דעתו של הרופא השני. אם השחלות שלך אכן סקטוסלפינגס הן פוגעות בסיכוי להרות ויכולות להיות מקור לכאבייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה+ זקוקה להמלצה

טלול
    30/11/2010

כחברת מכבי בתל אביב עם מי כדאי לבצע לפרוסקופיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה+ זקוקה להמלצה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    30/11/2010

תפני את השאלה לפרופ' בידר שהוא תל אביבי . הוא יוכל לעזור לך טוב ממני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו