עזרה בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    אור
    29/11/2010

בעלי בחודש הבא הולך לעבור ניתוח להוצאת זרע, ולפי מה שהרופא אמר לי אני צריכה לעבור הפריה חוץ גופית ,יש לנו ילדה בת 8 (הריון טבעי) ,אני בקופת חולים מכבי והבנתי שאפשר ללכת לטיפולי הפריה דרך בית חולים תל השומר(הקרוב לביתי) ואפשר במרפאות הקופה . אני מאוד מבולבלת והייתי רוצה המלצה איפה כדאי יותר בבית חולים או במרפאות מכבי ?

האם אפשר להמליץ לי על רופא ?

ושאלה אחרונה: הבנתי שיש טיפולי פריון ללא הורמונים היכן ?

בבקשה לפרט לגבי השאלות שלי כמה שיותר אני מאוד מבולבלת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    29/11/2010

אם מדובר ב IVF , הטיפול הוא בבי"ח ולא במרפאה. לגבי הטיפול ללא הורמונים . ההסבר מורכב ותצטרכי לשמוע אותו מהרופא בבי"ח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

אור
    30/11/2010

לי הסבירו שאם אני הולכת לרופא פיריון דרך הקופה רק הוא מטפל בתיק שלי ואם אני הולכת לבית חולים כמו תל השומר זה עובר מרופא לרופא ולא רופא אחד מטפל בתיק??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור

מישהי
    30/11/2010

אני מציעה לך להתעניין בפורומים החברתיים, כי זאת לא כל כך שאלה רפואית ושם תוכלי להיעזר בניסיונן של נשים רבות, אבל לדעתי האישית כדאי לך להיות מטופלת של רופא במרפאת פריון של מכבי ולא בבית חולים. התחושה הרבה יותר נעימה אצל רופא אחד, והמעקב נוטה להיות אישי יותר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו