מעבר מהזרעות ל-IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעבר מהזרעות ל-IVF
    אנונימית
    30/11/2010

שלום רב,
    אחרי שתי הזרעות כושלות קיבלתי פרוטוקול קצר ל-IVF ראשון. בת 39 וחצי, ללא הריונות קודמים. כל הבדיקות תקינות, אבל הרירית שלי די דקה סביב הביוץ, גם עם ההורמונים (5.5-6 בשני הניסיונות שהיו).

השאלה: בשני הסבבים הקודמים הזרקתי גונאל 112.5 מהיום הרביעי למחזור. בפעם הראשונה הגעתי להזרעה עם שני זקיקים גדולים כבר אחרי חמישה ימי גונאל ואז אוביטרל (הזרעה ביום 10), בפעם השנייה הגעתי להזרקה עם שלושה זקיקים גדולים אחרי שישה ימי גונאל ואז אוביטרל (הזרעה ביום 11).

עכשיו, לקראת ה-IVF קיבלתי הוראה להתחיל בהזרקת גונאל 300 לארבעה ימים מהיום השלישי למחזור, ורק אז - אחרי בדיקות דם וא.ס. - נשלב גם צטרוטייד ומנוגון. אני קצת חוששת שבהגדלה המשמעותית של מינון הגונאל אני עשויה להגיע לביוץ עצמוני עוד לפני הצטרוטייד. האם זה חשש הגיוני, או שהגדלת המינון רק תגרום לעוד זקיקים ולא לביוץ ביום כל כך מוקדם (יום 7 למחזור)?

לא נעים לי לפקפק בהוראת הרופא סתם לפי תחושה שלי, אבל אם תגידו לי שהחשש הגיוני, אשאל ישירות אם כל הפרמטרים שלי נשקלו.
    תודה רבה על כל עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מהזרעות ל-IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה. תודה

מישהי
    30/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר מהזרעות ל-IVF - תגובה

פרופ` דוד בידר
    30/11/2010

יש מספר פרוטוקולים להפריה חוץ גופית וזה אחד מהם
    זה בסדר להתחיל עם מינון כזה ולראות תגובה ולהמשיך הלאה כך שאני לא רואה בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מישהי
    30/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו