מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרשות חומות...ויקי30/11/2010
ערב טוב רופאים יקרים ב18לחודש עברתי שאיבה ובאותו יום הזרקתי גם אוביטרל לפני השחרור הביתה וביום א21/11 הייתה ההחזרה היום יומיים לפני בדיקת ההריון התחילו לי הפרשות חומותשניראה לי שמתגברות האם זה הווסת ההולך וקרב?או שזה לא מחייב שיש כישלון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות... - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2010לרוב זה וסת אך לפעמים יש דמם כזה גם כשיש הריון אז יש לחכות ולראות איך יהיה הדימום בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה תפקיד האוביטרל?
ויקי01/12/2010אני מאוד הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין האוביטרל שמזריקים ביום השאיבה לבין התמיכה של הנרות ששמים פעמיים ביום הבמשך כל התקופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי לדעת מחכה לתשובה
ויקי01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה תפקיד האוביטרל? - תגובה
פרופ` דוד בידר01/12/2010האוביטרל זה הורמון ה LH הגורם לביוץ. את האוביטרל לא מזריקים בום השאיבה אלא 36 שעות לפני השאיבה.
הנרות זה הורמון הפרוגסטרון המופרש מהזקיק המבייץ ועוזר לקליטת העובר עד שמתחילה השליה להפריש פרוגסטרון במקום הזקיק שבייץ..
יש כאלה שמזריקים אוביטרל לתמיכה ולדעתי זה שטויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אתה אומר שעדיף נרות?
ויקי01/12/2010כדי להימנע מגרויי יתר אמרו לי להזריק 36 שעות לפני דקפפטיל וביום של השאיבה נתנו לי להזריק אוביטרל 1 וזהו וזהה לא ניראה לי הגיוני שזה מה שאמור באמת לתמוך לא????וכל השבועיים של ההמתנה לא נתנו לי עוד כלום לצערי קיבלתי היום ווסת יום לפני הבדיקת דם אבל אני חושבת שהיה כישלון שלא נתנו לי נרות או משהו לתמיכה?מה הקשר שרופאים מסויימים נותנים את האוביטרל כתמיכה אם הוא לגרימת ביוץ???למה זה היה אמור להחזיק את ההריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר
ויקי02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אתה אומר שעדיף נרות? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/12/2010האוביטרל מיותר וגורם לגירוי יתר וכשיש חשש אסור לתת אותו.נותנים נרות של פרוגסטרון אבל חוסר התמיכה זו לא הסיבה לאי הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)