בת 41

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בת 41
    סוניה
    01/12/2010

שלום אני בת 41 ב29.11 עברתי שאיבת ביציות ונשאבו 1 ביציות ואמרו לי להתקשר מחר לדעת אם נקלט או לא לצערי הרב נכשל רצתי לדעת מה יהיה האם כל הזמן יהיה לי כך כל הזמן היה לי יותר מה הסיבה שירד כל כך אני מודה לכם אם תעזרו לי כי אני ממש בלחץ ותודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 41

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 41 - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    01/12/2010

מהמידע שמסרת אפשר לאמר שהתגובה השחלתית שלך נמוכה . יש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי פרוטוקול הטיפול. האם להעלות מינון תרופות שקיבלת או לנקוט בפרוטוקול טיפולי אחר. המגמה היא תגובה נמוכה אולם לא כל חודש דומה לחודש שני.איני חושב שבטיפול הבא יהיו 10 ביציות, אולם יותר מביצית אחת בהחלט יתכן שכך יהיה.
    הייתי מציע להתחיל טיפול בתוסף מזון הנקרא DHEA . קראי עליו באינטרנט בהקשר לתגובה שחלתית. ניתן לרכוש אותו בבתי הטבע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 41

סוניה
    01/12/2010

לפרפ אלכס סימון תודה לך מכל הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו