שאלה חשובה לרואפים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לרואפים
    מודאגת
    01/12/2010

שלום,
    חודש שעבר עברתי הזרעה שכשלה, מאחר ולפני יומיים קבלתי מחזור. כבר לא עשיתי בדיקת דם לבדיקת הריון, לא היה טעם. מה שכן עשיתי, יומיים לפני שקבלתי מחזור, שזה היה היום ה-15 לאחר הזרעה עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית.
    השאלה שלי היא לגבי המחזור המוזר שקבלתי החודש , שלא דומה למחזורים קודמים, קודם כל יש לי המון דם, שהוא בצבע בורדו. ולא אדום כמו שאמור להיות במחזור.
    דבר שני, בדם יש גם חלקים קטנים של דם חולי (כמו חול רטוב).
    אני לא יודעת האם זה אומר משהו? שאולי אקאקלומין שנטלתי חודש שעבר יכול להשפיע על צורת המחזור?
    אולי היה לי הריון כימי?
    או שאולי זה מקרי ופשוט הגיע מחזור כזה?
    אני ממש מוטרדת ולא יודעת מה לחשוב. מאחר וככל הניראה גם החודש שאצטרך לעבור הזרעה .
    אודה למשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה לרואפים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לרואפים - תגובה

פרופ' שחר קול
    01/12/2010

אם בדיקת הריון שלילית - לא היה הריון (כימי או אחר).
    יתכן והטיפול גרם לרירית מעובה יחסית ולכן לדימום שונה מהרגיל.
    לכן, רצוי לדווח לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למה שנאמר

אחרי הזרעה
    01/12/2010

עובי הרירית היה 8.1 - לא יודעת אם זה נחשב למעובה. אני גם יודעת ששימוש באקאקלומין פוגע ברירית הרחם, עושה אותו לדק יותר.
    עשיתי בדיקה ביתית. והבנתי שאם יוצא שלילי, אין תמיד לסמוך עליה.
    פשוט המחזור שלי שונה ממחזורים קודמים, גם בגלל שהדימום מסיבי מאוד. וגם הדם קהה. ועכשיו זה מהולה גם בכדוריות דם קרישות.
    בכל מקרה מחר לקחתי תור אצל הרופא המטפל. אני מודאגת ולא יודעת מה לחשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו