מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עידודיעל01/12/2010
שלום לכל הקוראים והקוראות, הפורום הזה ליווה אותי הרבה, ולכן הבטחתי לעצמי שאני לא אשכח גם להודות לו. אני בעלת שחלות פוליציסטיות ובעלי עם מדדי זרע נמוכים ניסינו להרות הרבה זמן.איקקלומין, אוביטרל, גונאל אף, אולטראסאונדים, מעקב זקיקים, ועוד ליוו אטתי במהלך תקופה ארוכה. הייתי פאסימית לגמרי, הפסקתי להאמין וצפיתי דרך ארוכה ומייגעת. אך אלוהים שם למעלה תיכנן עבורי תוכניות אחרות ושלח אותי לבסוף לרופא מדהים שהבטיח לי שהדרך אולי לא תהיה קלה אבל שאני יכולה להיות בטוחה שאני אהיה בהריון. בזמנו זה נשמע כ"כ לא בר הגשמה וכ"כ רחוק ממני, אבל זה קרה.הזרעה ראשונה אצלו ונקלטתי! לא האמנתי ועד היום אני לא מאמינה. עברתי 9 חודשי הריון מדהימים, הכל היה תקין, איזה כיף שסוף סוף הכל הולך חלק, ילדתי את בננו הבכור בלידה מדהימה (כמובן עם אפידורל), הנסיך הגיע לחיינו כמתנה גדולה שאין כמותה. חשוב לי לספר קצת על המקרה שלי בשבילכן הבנות שמתחילות לאבד את האמונה, חשוב שתישארו חזקות ושתדעו שבסוף זה יקרה, ולא תאמינו אבל אחרי שתלדו אתן אפילו תשכחו את כל ההיסטוריה הלא נעימה של הניסיונות להיכנס להריון. הכל נשאר מאחור ורק האור הקטן הזה נמצא כרגע איתנו. תתעודדו כי אוטוטו זה גם קורה לכן!
חג חנוכה שמח, חג שמסמל אור וניסים! אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שמחה בשבילכם. תגדלו אותו בנחת
אחת01/12/2010ותזכו להביא לו עוד אחים ואחיות בצורה קלה ומהירה ביותר.
חג חנוכה שמח לך ולכל עם ישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, את יכולה לרשום מיהו הרופא ואם
אחת01/12/2010הוא מאיזור המרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה...
יעל01/12/2010תודה על הברכות, קוראים לו פרופ' חיים יעבץ והוא מקבל ברמת אביב
שיהיה בהצלחה!
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב, והרבה אושר
ק05/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)