מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי בטא ומה הלאה?!בונבון01/12/2010
שלום. בת 40 IVF מס' 8. שאיבה - 07.11 , החזרה - 10.11 .
הוחזרו 4 עוברים.
בדיקת בטא 21.11 = 38
23.11 = 59
25.11 = 107
28.11 = 370
30.11 = 786
בבדיקה האחרונה בדקתי גם E2 תוצאה 5933. פרוגסטרון תוצאה גדול מ 127.
שאלותיי הן: האם מתקדם בקצב תקין? ע"פ הנתונים באיזה שבוע אני? מתי עליי לעשות אולטראסאונד לשק הריון?
תודה מראש על תשובותיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא ומה הלאה?! - תגובה
פרופ` דוד בידר01/12/2010החזרת עוברים זה שבועיים הריון.
הבדיקות עולות סך הכל סביר אך לא קופצות כך שאוכל להגיד שהכל תקין. יש לבצע אולטרסאונד בעוד שבועיים ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא המשך שאלה
בונבון01/12/2010תודה על תשובתך המהירה. ע"פ ההחזרה שהייתה ב 10.11 האם אני לא בשבוע 3? האם מחשבים את ההריון ע"פ ההחזרה או השאיבה? והאם בדיקת אולטראסאונד לשק הריון עושים בשבוע 4 או 5? דבר נוסף ע"פ בדיקה בטא האחרונה עם הE2 והפרוגסטרון האם שני מדדים אלו הם תקניים למתאימים לתוצאת הבטא האחרונה?
תודה שוב על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 5
ורדה01/12/2010הספירה נעשית מהיום הראשון של הוסת-בערך שבועיים לפני השאיבה
תעשי א ס לראות שק הריון.את הדופק ניתן לראות בשבוע 6+5 והלאה בקירוב
רמות אסטרוגן ופרוגסטרון טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא המשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/12/2010ההחזרה זה שבועיים הריון.
ערכי האסטרוגן והפרוגסטרון לא משמעותיים במקרה שלך.
אולטרסאונד עושים שבועיים אחרי בטא חיובי שעולה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
בונבון02/12/2010שוב שלום. עפ"י בדיקת בטא שעשיתי היום התוצאה היא 1634. נא ראה שאלה ראשונה שלי עם הערכים הקודמים ואמור לי מה דעתך.
האם אני יכולה כבר ביום ב' הקרוב לגשת לאולטראסאונד?
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/12/2010הערך מתקדם ומכפיל את עצמו. את יכולה לעשות אולטרסאונד וצריך לראות כבר שק הריוני וקוטב עוברי.לא בטוח יראו דופק אך אפשר לומר אם השק נראה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)