רמות פרוגסטרון נמוכות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רמות פרוגסטרון נמוכות
    מירית
    01/12/2010

אני בת 32 לאחר טיפול IVF שני, העברת 3 עוברים התבצעה ב25.11 . בטיפול הקודם השתמשנו בזריקות פרוגסטרון שלוו בהרבה תופעות לוואי. בטיפול הנוכחי הרופא נתן לי נרות וכדורים, בגלל לוגיסטיקה בימים הראשונים השתמשתי בנרות 3 פעמים ביום, ובדיקת פרוגסטרון שנעשתה ב29 לנובמבר הראתה שרמות הפרוגסטרון שלי נמוכות, האם זה משמעותי וכמה להצלחה של הטיפול?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמות פרוגסטרון נמוכות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק רציתי להוסיף שהתוצאה הייתה 16

מירית
    01/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמות פרוגסטרון נמוכות - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    02/12/2010

לא בהכרח לרמות פרוגסטרון בדם יש משמעות. לעיתים הרמה בדם נמוכה אולם השימוש בנרות מביא לרמה גבוה באופן מקומי ברחם. רמה שלא נמדדת.
    אני מעדיף לראות רמה של 20 ומעלה בדם בכל טיפול שהוא. על כן יתכן ויש לשנות מינון טיפול אותו את מקבלת
    חשוב גם לוודא מה היחידות כי 16 ביחידות של ננוגרם למ"ל זה כמו 50 ננומול לליטר. רובנו עובדים עם ננומול לליטר - כאן רמה של 20 ננומול לליטר די בה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו