איקקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקקלומין
    yaael
    02/12/2010

היי
    שאלה - עברתי שתי הזרעות כושלות. בשתיהן ניתן איקקלומין ביום החמישי למחזור.
    יש לי ילד בן 4 מהריון טיבעי.
    היום זהו היום הראשון למחזור, ואני מתלבטת - הבנתי שאיקקלומין לוקחים בין היום ה 3 ל 5 למחזור. מה ההבדל ? אולי בגלל זה אני מפספסת את הביוץ או משבשת אותו לפני הזרעות ? יש לציין כי אני גם לוקחת זריקת אוביטרל לפני כל הזרעה.

תודה רבה וסליחה על האורך, אני ממש ממש רוצה שיצליח הפעם !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקקלומין - תגובה

פרופ' שחר קול
    02/12/2010

אם את מבייצת באופן סדיר אולי לא רצוי לקחת איקקלומין.
    [a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7339' id='link']ראי:[/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

yaaeell
    05/12/2010

החלטתי החודש לא ללכת על הזרעה שלישית אלא לנסות להיקלט באופן ספונטני ללא טיפול תרופתי וללא התערבות. הבעיה היא שתוצאות בדיקת הזרע של בעלי הן בינוניות לחלוטין. (ולכן הרופא המליץ על הזרעות). . מה הסיכוי שאיקלט החודש ?
    שאלה נוספת - המחזור שלי סדיר מאוד אבל נמשך יום וחצי -יומיים בלבד. כבר ביום השני למחזור אני לא זקוקה לתחבושות או לאמצעי הגנה. מה זה אומר ? האם יש לכך השפעה על ביוץ או סיכויי קליטה להריון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו