החזרת עוברים מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים מוקפאים
    שרון
    03/12/2007

שלום אני עשיתי החזרת עוברים ביום שישי 3 מתוך 3 ורציתי לדעת מה הסיכויי שלי!זה לא פעם ראשונה כבר ילדתי תאומים ב 2004 וליפני שנתיים עשיתי שוב ניקלטתי ונפל לי בשבוע אם אני לא טועה 3.\4 משהו כזה ...ורציתי לדעת אם הסיחכיויי שלי להרות הוא יותר גדול כאשר ניכנסתי כבר להיריון למעשה פעמיים כבר ואהם אני אוכל לדעת אם אני בהיריון כבר נניח ביום ראשון או שני אין סבלנות לחכות כל כך גם ביום רביעי יש לנו ארוע מישפחתי ואני רוצה לדעת לפחות אם אני בהיריון שאני ידע אם אני יוכל לירקוד ...ויש לי כל מיני סימנים מוזרים כמו סחרחורת לדקה וזה נעלם וצרבות שאני לא סובל מיזה בדרך כלל .רק בהריונות !!האם זה מוקדם לדעת זה לא מוקדם מידי לסימנים אם ביכלל ..ואני לוקחת לתמיכה פריגנובה 3 פעמיים ביום וכרינון8% פעמיים ביום האם ההשפעה של מה שאני מתארת זה מיזה ויש קצת כאבים בבטן התחתונה בצד שמאל מה זה אומר ?השמח לקבל תשובה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום סיון

ד''ר דוד ישי
    03/12/2007

הסיכוי שלך להרות מעוברים מוקפאים הוא כ20% והוא אינו משתנה בגלל שהיית בהריון כבר. תוכלי לדעת אם את בהריון רק 12 יום מיום ההחזרה ולא לפני. הסימנים שאת מתארח קשורים בחלקם לתרופות חלקם למתח שאת נמצאת בו ואולי גם להריון שמתחיל להשתרש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו