שלום לרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום לרופאים
    מיואשת
    03/12/2010

אני ביום 8 אחרי החזרה עוד 5 ימים בטא ..יש לי דקירות מדי פעם כאב בחזה וגב תחתון לוקחת תמיכה קרינון 1 יום בבוקר כל יום באותו זמן .אני מרגישה שבערב הכאב בחזה נחלש ושאני בבוקר לוקחת את התמיכה שוב חוזר הכאב יותר חזק .ממה הכאבים האלה ?.אני בת 24 הפריה שנייה אני מאוד דואגת ..ואם הכאבים קשורים לפרוגסטרון גבוהה ?ומה הסיכויים להצלחה ???שני עוברים עם 4 תאים ביום השלישי הוחזירו לפי הגדרת הרופא שהם מצויניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לרופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה

מיואשת
    03/12/2010

ביום 4 אחרי החזרה הייתה הפרשה של קרינון בצבע ורדרד האם זה מדאיג ?ומתי השרשה ?
    תודה רבה והמשך עבודה נעימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לרופאים - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    03/12/2010

בימים אלו את קשובה ביתר לשינויים החלים בגופך ולתופעות גופניות שהיית מתעלמת מהם בחיי היום יום. בוודאי שלטיפול כולו ולהורמונים שאת נוטלת יש תופעות לואי. חלקם את חווה. אין לכך משמעות לגבי הצלחת הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו