שאלה ממיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה ממיואשת
    מיואשת
    04/12/2010

היום יום 9 אחרי החזרה היו כתמים חומים עם הפרשת קרינון שאני לוקחת יום יום . כל פעם יש את ההופעה הזו אני יודעת שלא הצליח הטיפול יש מהן שהיה להן כאלה כתמים וכן היו בהריון ? האם יש עוד סיכויים ? בטא עוד 4 ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ממיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהוא

מיואשת
    04/12/2010

בפעם הקודמת היה כל הזמן הפרשה של קרינון הפעם בכלל לא האם זה עושה נזק שהכל נשאר בפנים .. כי אני שהוצאתי קצת מהקרינון והיה עם כתמים חומים האם גם זה לא טוב פשוט דאגתי שאולי זה שאני כל יום מכניסה לא יספג בגלל זה הוצאתי קצת והיה עם כתמים .. יכו להיות שזה ישן ??יש סיכוי או להספיד !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתשובות שקיבלתי ומנסיוני הדל

טרודה
    04/12/2010

שלום לך "רוצה תינוק" יקרה,
    לגבי הקרינון, בשבוע שעבר ענה לי הרופא על אותה שאלה, שאין חשש שהקרינון יעשה סתימה. מה שצריך להיספג בגוף- נספג.

לגבי הכתמים- גם לי היו כתמים כשבוע לאחר ההחזרה. בפעם הראשונה, אמרה לי אחת האחיות שזה סימן לא טוב, אבל הרופאים אמרו בהתמדה, לא להתייאש,זה לא סימן לכישלון, יש להמשיך את התמיכה עד לביצוע בדיקת הדם שבועיים לאחר ההחזרה.
    ואכן, בטיפל שעבר, למרות דימום קל (לא רק כתמים חומים...) שהיה לי, היתה לי בטא חיובית ואפילו ראינו דופק.
    (לצערי הרב העובר לא החזיק מעמד, אבל לפחות לגבי הדימום היתה לי הוכחה חיה שהרופאים צודקים).
    אז, אל ייאוש יקירה!
    מאחלת לך שבע"ה תעברי בקרוב לפורום שכן!
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

מיואשת
    04/12/2010

שלום ותודה על העידוד . אני מאחלת לך ולי ולכל הבנות להיות אמהות בקרוב ושהשמחה תכנס לכל בית ולעשות משפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

מיואשת
    04/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

מיואשת
    05/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    05/12/2010

נראה כאילו את פונה לבנות האחרות ולא אלינו.
    בכל מקרה . בודאי שיש סיכוי להריון. חכי לבטא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו