אנא תייעצו לי מה עוד עליי לבדוק...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנא תייעצו לי מה עוד עליי לבדוק...
    חסויה
    05/12/2010

שלום רב, אני בת 36 אמא לילדה בת 3 (הריון ספונטני ומהיר) מנסה להכנס להריון שני מזה חצי שנה תחת מעקבי זקיקים...בדקתי פרופיל הורמונלי שיצא תקין לגמריי, עשינו פעמיים בדיקת זרע שיצאה מצויינת בכל הפרמטרים, בדקתי פרוגסטרון לאחר ביוץ שיצאה רמה גבוהה...עשיתי צילום רחם שיצא תקין...כל חודש מחזור של 28-30 ימים, ביוץ בין היום 14-16, מעקב זקיקים תקין..הכל תקין ואין הריון.....מה עוד נותר לי לבדוק?? למה זה לא קורה לנו שוב??? הריתי במהירות לפני 3 שנים ועכשיו פשוט מקיימת יחסים בביוץ עצמו ונאדה, אין הריון....אנא עצתכם מה לא בדקתי שיכול להפריע לי???

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא תייעצו לי מה עוד עליי לבדוק... - תגובה

ד''ר דוד ישי
    05/12/2010

מעבר לגיל 36 מתחילה ירידה הדרגתית של הסיכויים להריון בכל חודש נתון. מה שאומר שתאורטית אפשרי שהריון יושג רק לאחר שנה של נסיונות ואף יותר. אין מה לבדוק בנוסף , אבל בגלל הגיל , יש באפשרותך להתחיל בטיפולי פוריות כבר בשלב הזה ( עם היתרונות והחסרונות של טיפול כזה ) . אם את מעוניינת , פני למרפאת פוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' בן ישי תודה

חסויה
    05/12/2010

אני מפחדת עדיין להסתכן בטיפולי פריון מאחר ובלידה הקודמת נולדה לי פגית שהיום ב"ה מדהימה ובריאה אבל יש לי פחד מהריון מרובה עוברים...אבל אם אמשיך להתמיד רוב הסכויים שאהרה באופן טבעי? או רוב הסיכויים שאגיע לטיפולי פריון.?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' ישי - סליחה

חסויה
    05/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' בן ישי תודה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    06/12/2010

אני חושב שאת יכולה להמשיך עוד כמה חודשים לנסות להרות ללא טיפולי פוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו