תוצאות היסטרסקופיה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות היסטרסקופיה
    אנונימית
    06/12/2010

בת כמעט 40, ללא הריונות קודמים. אחרי שתי הזרעות שלא צלחו, ובדרך ל-IVF ראשון, עברתי הבוקר היסטרקסקופיה אבחנתית.

בסיום הבדיקה, הרופאה המבצעת אמרה לי שהכל נראה תקין, חוץ מהרירית הדקה (שבגללה הופניתי לבדיקה מלכתחילה). אבל היא גם ציינה שיכול להיות שמראה הרירית כרגע הוא בגלל שאני על גלולות מתחילת המחזור הנוכחי (בגלל ציסטה).

שאלותיי:

1) היא כתבה בתשובה "חלל רחם: תקין ארקואטי". מה זה ארקואטי? מה המשמעות?

2) אחרי שכתבה שהכל תקין הוסיפה: "המלצות: ייתכן ויש מקום לשקול גרידה או פיפל טיפולי". על הפיפל אני יודעת, אבל לא ברורה לי ההמלצה על גרידה, וזה מאוד מלחיץ אותי. חשבתי שגרידות רק פוגעות (עלולות לפגוע) בסיכויי הפריון, לא להיפך. לא?

3) לא מומלץ לנסות לפחות IVF אחד -- בין השאר כדי לראות איך הרירית תגיב להורמונים במינון גבוה (אולי היא בכלל תתעבה פלאים) -- לפני שמתחילים בהתערבויות כירורגיות ברחם, שעד היום לא עבר כלום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות היסטרסקופיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות היסטרסקופיה - תגובה

פרופ' שחר קול
    06/12/2010

1. קשתי. חסר משמעות.
    2. לא חיוני.
    3. מומלץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו