החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים
    שרה
    10/12/2010

כמה שאלות:: אני אחרי החזרת מוקפאים על בסיס טבעי. היום כ6 ימים אחרי מרגישה כאבים חזקים בבטן תחתונה (כאבי מחזור) האם יש סיכוי שהעוברים נקלטו למרות הכאבים (התכווצות הרחם)? האם יכול להיות שזה נגרם מהביצית שהשתחררה בביוץ טבעי? האם כדאי לקחת תמיכה? עד עכשיו לא לקחתי (אמרו לי שלא צריך בטבעי) הבדיקות פרוג' ואי 2 תקינות. ושאלה אחרונה בU.S. לפני ההחזרה אמרו לי שיש לי מיומה. האם יתכן שזה משפיע על ההחזרה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    10/12/2010

הריון יכול להתרחש למרות התחושות בבטן, אין הן קשורות לביוץ הטיבעי והמיומה שדווח עליה אם אינה מעוותת את חלל הרחם, גם לא תשפיע. אין צורך בתמיכה הרי הרמות תקינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר עוד שאלה???

שרה
    10/12/2010

קודם כל תודה על תגובתך. אז ממה זה יכול לנבוע כאבי המחזור והתחושה שהרחם מתכווצת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר עוד שאלה??? - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    10/12/2010

תגובת שריר הרחם לשינויים ההורמונאליים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו