איחור במחזור לאחר טיפולים ללא הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור לאחר טיפולים ללא הריון
    נגה
    10/12/2010

שלום,
    בת 27 מנסה מזה כ - 9 חודשים להרות. עקב שחלות פוליציסטיות ואדרנל בלוק, התחלתי לפני כחודש וחצי טיפולי פוריות.בהתחלה נטלתי איקקלומין לחמישה ימים אשר לא השפיעו כלל, ואז הוחלט על זריקות גונל F, שעזרו יתר מדי...היה לי גירוי יתר שחלתי שבו מספר זקיקים הגיעו ל 16 מ"מ. סבלתי מכאבים והוחלט על הפסקת הזריקות והרופאה ביקשה שלא ננסה להרות החודש. כמובן שגם לא קיבלתי זריקת אוביטרל. כיומיים שלוש לאחר מכן היו לי הפרשות חומות, ואף כמה טיפות דם, למשך כשבוע. מיום ההחלטה על הפסקת הטיפולים למחזור זה, עברו שלושה שבועות וחצי. לפני כשבוע עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית, ומאז אין חדש. הרופאה אמרה לי לחכות עד חודש לקבלת המחזור, ואם לא אז לגשת למרפאה. האם זה סביר האיחור במחזור? ייתכן שיהיה מצב של זקיקים בשלים אך לא יהיה ביוץ?
    אני אשמח לייעוץ מאחר ואני גרה בחול
    תודה רבה מראש,
    נגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור לאחר טיפולים ללא הריון - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    10/12/2010

1. פני לרופא פוריות המתמצא בבעיות של PCO
    2. בדקי רמת פרוגסטרון ואסטראדיול כדי לדעת היכן את מצויה כיום.
    3. אין טעם לחכות אלא להבין מה קורה עתה. הבדיקות ילמדו האם להמתין למחזור וכמה להמתין.
    4. עדיין יתכן הריון שרמתו לא גבוהה ולכן לא נימדד.
    אם כן צריך סבלנות כפי שהרופא מציעה אולם לא כזו ארוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו